Καρναβάλι Άνω Σταυρού: Η Παράδοση συναντά την Σάτιρα Καθαρά Δευτέρα!

xskn

xskn

Αδιάκοπα εδώ και 36 χρόνια, την Καθαρά Δευτέρα στην πλατεία του Άνω Σταυρού η Παράδοση συναντά την Σάτιρα σε ένα εκρηκτικό αντάμωμα γέλιου και ξεφαντώματος που κάνει τον κάθε επισκέπτη να ξεχνά κάθε άλλη σκοτούρα ! 

 

Κάθε χρόνο στον Άνω Σταυρό γίνεται το έλα να δεις και.. να γελάσεις με την ψυχή σου από τις εμπνεύσεις των παιδιών του ΜΑΣ Αετός και των φίλων που βοηθούν την ημερα εκείνη και δεν αφήνουν τίποτα, μα τίποτα χωρίς να το σατιρίσουν καυστικά έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν !!! 

karn

karn

 

anstvc

Το Καρναβάλι Άνω Σταυρού έχει έναν μοναδικό τρόπο κλέβει πάντα τις εντυπώσεις και χαρίζει σπαρταριστές στιγμές σε όλους χωρίς τα μεγάλα έξοδα και τις δαπανηρές ''υπερπαραγωγές''.

Μεράκι, φιλότιμο και κέφι από τους ανθρώπους που το οργανώνουν είναι τα βασικά και δυναμικά συστατικά του και τα αποτελέσματα του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ !

karnvfs

karnvfs

Φέτος οι εκπλήξεις και τα σκετς που θα παρουσιαστούν αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο και όλοι περιμένουν με αγωνία για να τα δουν.  

Γέλια μέχρι δακρύων πάντα και κόντρα σε κάθε εμπόδιο, είτε από τον καιρό - είτε από οτιδήποτε άλλο, ο ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο και ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει να τα καταφέρνει για πάντα.

Η περιοχή μας έχει ανάγκη το χαμόγελο, την διατήρηση των εθίμων μας και την ύπαρξη θεσμών που να έλκουν επισκέπτες από παντού! 

anstvb

 

Μαζί με όλα όσα αναφέραμε προηγουμένως, η παραδοσιακή φασολάδα, η λαχταριστή λαγάνα με τα νηστήσιμα συνοδευτικά της και το γνήσιο Ελληνικό παραδοσιακό γλέντι με Δημοτική Μουσική θα ολοκληρώσουν απόλυτα τις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας , στον Άνω Σταυρό.

 Γιατί όταν έχουμε μεράκι όλα τα μπορούμε !!!

 

anstvd

Πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές, καρναβαλιστές, χορηγούς του φετινού καρναβαλιού Άνω Σταυρού που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιαστεί και φέτος μια αξέχαστη και σπαρταριστή εκδήλωση που είμαστε σίγουροι πως θα μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

karnv

karnv


ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ