Τζουβελέκης - Παπαθανασίου - Αλατζόγλου γάζωναν, ο Παζαρλής έπιανε πέναλτυ και ο Ελλήσποντος σταθερά σε τροχιά ανόδου !!!

elkn

elkn
Σταθερά και πάντα υπεύθυνα σε τροχιά ανόδου παραμένει ο Ελλήσποντος Νέας Μαδύτου που για μία ακόμα Κυριακή πέτυχε σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη μέσα στην έδρα του επί του Μελισσουρού με 3-1!

 

Οι αγωνιστικές βοήθειες για την ομάδα του Γαβρίλου Σπυριδέλη δεν ήρθαν αυτή τη φορά μονάχα από την ''δολοφονική'' επίθεση του (που παραμένει πρώτη στην κατηγορία με σύνολο 43 γκολ), αλλά και από την άμυνα με κορυφαία την στιγμή που ο νεαρός και φέρελπις γκολκήπερ του Ελλησπόντου Αλέξανδρος Παζαρλής απόκρουσε πέναλτυ του Μελισσουργού στο 78΄λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 3-1 εξασφαλίζοντας έτσι την πολυπόθητη νίκη για τους Μπλε της Μαδύτου!

Μπροστά τώρα, τα είπαμε και στην εισαγωγή μας κιόλας...

Πολυβόλο σε ακόμα ένα παιχνίδι με πολύ όμορφα γκολ από τους Αντώνη Τζουβελέκη και Δημήτρη Παπαθανασίου και φυσικά με τον ασταμάτητο Φώτη Αλατζόγλου να σκοράρει και πάλι!

Ο Γαβρίλος έδωσε στην ομάδα ψυχολογία και νέο αέρα αισιοδοξίας για την επίτευξη του τελικού στόχου της ανόδου και αυτό αποπνέει σε κάθε κίνηση και στιγμή των παιδιών του Ελλησπόντου που βλέπει μια διαφορά ασφαλείας 4 βαθμών πλέον από τον τρίτο στην Βαθμολογία (σ.σ. Σχολάρι).

Την επόμενη αγωνιστική μάλιστα ο Ελλήσποντος υποδέχεται το Σχολάρι μέσα στην Μάδυτο και εκεί σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν πολλά για την άνοδο.

Ένας σοβαρός και δυνατός Ελλήσποντος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και από κανέναν. Και αν αγωνιστεί όπως μέσα στο Ζαγκλιβέρι θα δούμε σπουδαίο παιχνίδι γιατί και ο Φοίνικας έχει πολύ καλή ομάδα με την καλύτερη άμυνα (8 γκολ) μάλιστα στον όμιλο!

Ο Ελλήσποντος βαδίζει αισιόδοξος και έτσι πρέπει για κάθε ομάδα που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει. Μπαίνει μέσα και φουλάρει από το πρώτο σφύριγμα για να σκοράρει. Αυτό μου άρεσε να το βλέπω ανέκαθεν σε κάθε ομάδα που πιστεύει στην αξία της!

Επειδή όμως κάποιες επιπολαιότητες πάντα στοιχίζουν και επειδή απομένει ακόμα δρόμος πολύς ως τον Μάιο, χρειάζεται αδιάκοπη προσοχή από τους Μαδύτιους και ελαχιστοποίηση της όποιας στιγμιαίας αδράνειας συμβαίνει, όπως το γκολ και το πέναλτυ στο παιχνίδι με τον Μελισσουργό.

Ευτυχώς ο Παζαρλής ήταν εκεί και πανέτοιμος!

Να μη ξεχνά κανείς πως οι επιθέσεις ''κόβουν εισητήρια'', αλλά άμυνες δίνουν τίτλους και ανόδους!

Το σημαντικό είναι πως ο Ελλήσποντος δείχνει μια ιδιαίτερη ωριμότητα και αποφασιστηκότητα στο παιχνίδι του πλέον και όλα συμβάλουν να συνεχίσει απρόσκοπτα τον δρόμο για την παραπάνω κατηγορία!

 

elptr

elptr

Καλή συνέχεια στα παιδιά και καλή δυναμη για το υπόλοιπο διάστημα που απομένει!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ