Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σταυρού:Sougliani Trail - Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής!

fos

fos
Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σταυρού: Αγαπητά μέλη και φίλοι του Φ.Ο.Σ Σταυρού

 

Εγγραφή εθελοντών στο site: www.fosstavrou.gr

Ο Σύλλογός μας για πρώτη χρονιά διοργανώνει τον ορεινό αγώνα δρόμου Sougliani Trail, στo καταπράσινο Στρατονκό όρος . Ο αγώνας μας θέλουμε να καθιερωθεί και να κατέχει μια σημαντική θέση σε ορεινούς αγώνες στην Ελλάδα. Το μυστικό της ύπαρξης αλλά και της συνέχισής του είναι ο εθελοντισμός, καθώς, η προετοιμασία, η οργάνωση και η υλοποίησή του γίνεται εξ ολοκλήρου από τους εθελοντές, τη μεγάλη δύναμη του συλλόγου μας. Και φέτος λοιπόν …επιμένουμε εθελοντικά και ζητούμε τη βοήθειά σας για:
• Τη διεξαγωγή του αγώνα στις 26/04/15: πολλαπλές οι θέσεις: δείκτες διαδρομών στις διασταυρώσεις, υποστήριξη στους σταθμούς ανεφοδιασμού και υδροδότησης δρομέων, γραμματειακή υποστήριξη, ομάδες αφαίρεσης σήμανσης, διευθέτησης τροχοφόρων κλπ.

Αν θέλετε να ζήσετε (ή να ξαναζήσετε) το συναρπαστικό κλίμα προετοιμασίας και διεξαγωγής του αγώνα μας, τις μοναδικές στιγμές αλληλεγγύης και προσφοράς για την πραγματοποίηση μιας επιτυχημένης και σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, δεν έχετε παρά να κάνετε εγγραφή εθελοντών στo link: http://www.fosstavrou.gr/index.php/trail/egrafes/ethelontes

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής.

Από το Δ.Σ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ