Βάσω Πολυζωίδου: Δίνω τη μάχη με γνώση και δύναμη για την επόμενη μέρα

vplz

vplz
Είμαι εδώ για να αγωνιστώ με γνώση των προβλημάτων της Β΄ Θεσ/νίκης και με δύναμη για την επόμενη μέρα. Δεν σηκώνουμε λευκή σημαία, ούτε δίνουμε λευκή επιταγή. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ -ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

 

* (σ.σ.) Μόλις που προλάβαμε να αλλάξουμε δυό λόγια με την κα Βάσω Πολυζωίδου χθες βράδυ όταν και με τίμησε με την επίσκεψή της για να μου δώσει ψηφοδέλτιο. Οι μέρες του προεκλογικού αγώνα μετρημένες στα δάχτυλα, η Β΄Θεσ/νίκης τεράστια, οι αποστάσεις χρονοβόρες, η κούραση αβάσταχτη...

Και όμως η Βάσω Πολυζωίδου πάντα βράχος! Μαθημένη μια ζωή ολόκληρη σε αγώνες και μάχες δεν τη λυγίζει τίποτα. Μόλις και μετά βίας προλάβαμε να πούμε κάποια πράγματα και να ετοιμάσω το σημερινό ρεπορτάζ που περιλαμβάνει (σχεδόν φωτογραφικά, αλλά ουσιαστικότατα) τόσο την ακτινογραφία της γενικής πολιτικής κατάστασης της χώρας όσο και ειδικότερα τα προβλήματα της καθημερινότητας όλης της Β΄ Θεσ/νίκης συνολικά.

Προβλήματα για τα οποία η κα Πολυζωίδου δίνει καθημερινά μάχες χρόνια ολόκληρα τώρα.

Να είσαι δυνατή Βάσω και καλή επιτυχία!

 

plz

plz

ΒΑΣΩ ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ:

Οι πολίτες να σκεφτούν τι θέλουν για την επόμενη μέρα των εκλογών, γιατί εδώ θα είναι και όλοι οι αντιλαϊκοί νόμοι, που ψηφίστηκαν και δεν θα καταργηθούν, εδώ θα είναι τα παλιά αλλά και τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα έρθουν από κάθε κυβέρνηση που θα εφαρμόσει την ίδια στρατηγική της ΕΕ και του κεφαλαίου με ανούσιες παραλλαγές. Δεν πρέπει να ξεχάσουν ότι το ΚΚΕ κόντρα σε εκβιασμούς και αυταπάτες, χωρίς ταλαντεύσεις και υποχωρήσεις, με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, θα βρίσκεται απέναντι σε οποιαδήποτε αντιλαική πολιτική.

Θα πρέπει να ψηφίσουν με βάση την πείρα τους και πόσες φορές πλήρωσαν ακριβά το «δεν πάει άλλο» με την επιλογή του μικρότερου κακού, τις ψεύτικες ελπίδες.

Να πάνε στην κάλπη απαιτώντας να ζήσουν σήμερα με αξιοπρέπεια και όχι με τα ψίχουλα που πέφτουν από τα τραπέζια τους. Να σκεφτούν πως θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις σύγχρονες ανάγκες τους με βάση τις τεράστιες δυνατότητες, που προσφέρουν η τεχνολογία, η επιστήμη, οι αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας, αν όλα αυτά μπουν στην υπηρεσία του λαού.

Εμείς ως υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ και εγώ προσωπικά, δεσμευόμαστε στο λαό ότι θα είμαστε πάντα δίπλα του, μπροστάρηδες σε όλους τους αγώνες του, μικρούς και μεγάλους όπως δείχνει και η πορεία του ΚΚΕ μέχρι σήμερα. Θα τραβάμε την ανηφόρα μαζί μέχρι ν’ανεβεί ο λαός εκεί που του αξίζει, στην εξουσία.

Τα προβλήματα που βάζουν οι πολίτες και που θα γίνονται κάθε μέρα πιο αφόρητα, όποιος κι αν είναι στην κυβέρνηση, είναι της υγείας, της παιδείας, της καθημερινής επιβίωσης, της ανεργίας, της υποαπασχόλησης, των ασφαλιστικών καλύψεων, των κοινωνικών δομών. Είναι τα προβλήματα των αβάστακτων φορολογικών βαρών.

Είμαι εδώ και αγωνίζομαι με γνώση και βιώματα των προβλημάτων αυτών

μα ταυτόχρονα με ελπίδα και δύναμη για την επόμενη μέρα

με ένα ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ για τον λαό!

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ