Γιάννης Παπατζίκος: Μια μεγάλη στιγμή αναγνώρισης για τον Γιάνναρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού!

ptzg

ptzg

Έναν μεγάλο και ακάματο εργάτη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που επί δεκάδες χρόνια τώρα προσφέρει σχεδόν απ΄όλες τις θέσεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, βράβευσε η ΕΠΣΜ στην ετήσια κοπή της πίτας του 2015

 

Ο Γιάννης Παπατζίκος, ο γνωστός Γιάνναρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας, επιλέχθηκε και τιμήθηκε φέτος από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας για την συνολική προσφορά του στο ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως γιατί επί σειρά ετών αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη των σωματείων μας και προσφέρει τα μέγιστα από την θέση του παρατηρητή αγώνων ποδοσφαίρου στα γήπεδα των χωριών όλου του νομού και όχι μόνο!

Μια μεγάλη στιγμή αναγνώρισης, μιας μεγάλης προσφοράς που τον έκανε να δακρύσει!

 

ptzk

ptzk

 

 

Ο Γιάννης Παπατζίκος ξεκίνησε να ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 ως αθλητής αρχικά στον ΜΑΣ Αετό Άνω Σταυρού. Στη συνέχεια έγινε μελος του Δ/Σ και στη συνέχεια διετέλεσε επί πολλά χρόνια πρόεδρος της ομάδας.

Κατόπιν ασχολήθηκε με τον θεσμό του Παρατηρητή αγώνων ποδοσφαίρου συμβάλοντας τα μέγιστα με την πείρα και το ήθος του σε κρίσιμα παιχνίδια και στην εξέλιξη του αθλήματος, γεγονός που τον καθιέρωσε και έκανε να τον αγαπήσει όλος ο φίλαθλος κόσμος μας.

ptzgk

ptzgk

Σήμερα συνεχίζει να προσφέρει ότι μπορεί από το πόστο αυτό και φυσικά οι ευχές όλων μας είναι να συνεχίσει να προσφέρει για πολλά - πολλά χρόνια ακόμα.

Χρειαζόματσε τέτοιους ανθρώπους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό!!! 

 Συγχαρητήρια φίλε Γιάννη, το άξιζες

και ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!!

ptzkg

ptzkg

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ