agrm

agrm
Με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Χαλκιδικής, επιτεύχθηκε από τον Άγγελο Ραμιώτη ένα ιστορικό ρεκόρ που όμοιο του ίσως και να μην υπάρχει στην ιστορία του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε Πανελλήνια κλίμακα!

 

 Ο Άγγελος Ραμιώτης, ο χαρισματικός αυτός σκόρερ που κατάγεται από την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, κατάφερε να αναδειχθεί για τέταρτη φορά μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια πρώτος σκόρερ της Α΄ κατηγορίας Χαλκιδικής !!!

Η φετινή του διάκριση έρχεται να συμπληρώσει συνεχόμενα εκείνη της περσινής που και πάλι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με την φανέλα του Μ.Γ.Ο. Στρατωνίου.

Οι άλλες δύο φορές που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ ήταν με την φανέλα του Αετού Βαρβάρας Χαλκιδικής τις περιόδους 2010-2011 και 2011-2012!

Ασύληπτο επίτευγμα, που μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Άγγελος είναι μόλις 29 ετών και έχει μπροστά του πολλά αγωνιστικά χρόνια ακόμα, έχει την δυνατότητα να το φτάσει σε εξωπραγματικές διαστάσεις!

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι για να έρθουν αυτές οι πρωτιές στον πίνακα των σκόρερ κάθε χρονιάς χρειάστηκαν τεράστιες προσπάθειες, πολύς ιδρώτας, ένα αδαμάντινο ήθος και μια άρτια συνεργασία με όλους τους συμπαίκτες που είχε κατά καιρούς και φυσικά το μεγάλο χάρισμα του που έφερνε ένα ''καράβι γκολ'' τα οποία πετύχαινε ο Άγγελος σε κάθε πρωτάθλημα.

Απίστευτες επιδόσεις και μεγάλη κλάση που ξεπερνάει ίσως και την κοινή λογική!

Συνολικά 384 γκολ από το 2000 και μέσα σε δεκαπέντε χρόνια παρουσίας του παιδιού αυτού στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Χαλκιδικής, τον κατατάσουν ήδη στην σφαίρα των μύθων του ερασιτεχνικού κόσμου μας!

Και είναι μόλις 29 ετών... Που θα φτάσει; Μακάρι όσο ψηλότερα!!!

skl

skl

Ο Άγγελος γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1986 στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής όπου και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην τοπική Αναγέννηση Ολυμπιάδας.

Σε ηλικία μόλις 14 ετών το 2000, παίρνει το βάπτισμα του πυρός μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και από τότε ξεκινά μια σχεδόν ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα....

Για οκτώ χρόνια παραμένει στην Αναγέννηση Ολυμπιάδας και με την φανέλα της πετυχαίνει συνολικά 148 γκολ και ζει απίστευτες στιγμές με την ομάδα συμβάλοντας να φτάσει μέχρι και την Α΄ κατηγορία για δεύτερη φορά στην ιστορία της!

Τον Σεπτέμβριο του 2008 ανηφορίζει στον Αετό Βαρβάρας όπου και αγωνίζεται για πέντε χρόνια πετυχάινοντας συνολικά 174 γκολ κερδίζοντας μάλιστα και το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας για πρώτη φορά στην ιστορία του Αετού!

Εκει όπως είδαμε αρχίζει να πετυχαίνει και τις πρωτιές στον πίνακα των σκόρερ.

Τις υπόλοιπες περιόδους τερματίζει στην δεύτερη θέση των σκόρερ της κατηγορίας του πάντα με μεγάλη συγκομιδή τερμάτων.

Τις περιόδους 2013-2014 και 2014-2015 κατηφορίζει στο γειτονικό Στρατώνι όπου και αγωνίζεται μέχρι σήμερα με συνολική συγκομιδή 62 γκολ μέχρι τώρα.

Και τις δύο αυτές περιόδους βγαίνει και πάλι πρώτος σκόρερ της Α΄ κατηγορίας!

list

list

 

 Αναμφίβολα μια αθλητική διαδρομή ενός ανθρώπου που ήδη έχει γράψει μια χρυσή ιστορία στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό και που θα πρέπει κάποια στιγμή να αναδειχθεί και να τιμηθεί αναλόγως.

 Η αστρονομική επίδοση των 384 τερμάτων του (μέχρι τώρα...) και οι τέσσερις  πρωτιές του στον πίνακα των σκόρερ τον καθιστά πάντα πρώτυπο για τα μικρότερα παιδιά στις τοποκές κοινωνίες μας.

Και τους ανθρώπους που προσφέρουν στον ερασιτεχνικό κόσμο μας πρέπει να τους αναγνωρίζουμε πάντα. Πόσο μάλλον όταν πετυχαίνουν τόσο σπουδαία πράγματα όπως ο Άγγελος!

Όμως η αθλητική διαδρομή του Α. Ραμιώτη δεν διασχίζει μονάχα ποδοσφαιρικά γήπεδα....

Ο Άγγελος έχει πετύχει σπουδαία πράγματα και στα γήπεδα του Βόλλευ και συγκεκριμένα στα γήπεδα του Beach Volley!

Αρκεί μονάχα να αναφέρουμε ότι έχει πετύχει απίστευτα πράγματα και εκεί επίσης σε Πανελλήνια κλιμακα.

Αυτά όμως τα επιτεύγματα του στο Beach Volley θα τα φιλοξενήσουμε πολύ σύντομα καθώς σε λίγο καιρό ξεκινάει η φετινή καλοκαιρινή σεζόν και ελπίζουμε να έχουμε τον Άγγελο κάποια στιγμή κοντά μας για να τα πούμε πιο αναλυτικά...

vol

vol

Μέχρι τότε του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και σιδερένιος, να συνεχίσει να αποτελεί κόσμημα μέσα στα γήπεδα μας ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ και γράφοντας ιστορία και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται!

Παραφράζοντας τον Όργουελ θα μπορούσα να πω ότι, όλοι οι σκόρερ είναι σπουδαίοι και καθοριστικοί για τις ομάδες τους, αλλά μερικοί είναι σπουδαίοι και περισσότερο καθοριστικοί για το ίδιο το άθλημα και συνολικά για τον ερασιτεχνικό κόσμο μας.

Οι μεγάλοι σκόρερ αγαπάνε αυτό που κάνουν αλλά και με το χάρισμα τους κάνουν χιλιάδες ανθρώπους να αγαπήσουν και εκείνοι τον αθλητισμό!

Το χάρισμά τους αυτό φέρνει κόσμο στα γήπεδα και γράφει την εκάστοτε ιστορία κάθε σωματείου και κατ΄επέκτασην μέρος της ιστορίας κοινωνικών ομάδων και τοπικών κοινωνιών.

Ο Άγγελος Ραμιώτης είναι ένας τέτοιος σκόρερ, ένας αθλητής που με το χάρισμα του κάνει τους ανθρώπους γύρω του να αγαπήσουν τον αθλητισμό και τις αξίες του!

Αναμφίβολα ο αθλητισμός της περιοχής και των τοπικών κοινωνιών τριγύρω μας του οφείλει πολλά!!!

Να είσαι καλά αγόρι μου και ότι καλύτερο πάντα στη ζωή σου!

Τσολάκης Βασίλης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ