trlf

trlf
Άνοιξαν όλοι οι δρόμοι για την Τρωάδα μετά από τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής. Και τώρα η τύχη για την κατάληξη της φετινής προσπάθειας βρίσκεται στα δικά της χέρια (και πόδια)!

 

Η μεγάλη εμφάνιση και νίκη της Τρωάδας μέσα στα Λαγκαδίκια με 0-3 και η ήττα της Ανάληψης σε συνδιασμό με τις ισοπαλίες των Άρη Ξηροποτάμου και Α.Ε. Κορώνειας ανοίγουν διάπλατα όχι μόνο δρόμους, αλλά λεωφόρους θα έλεγα, για την ομάδα της Ασπροβάλτας λίγες στροφές πριν την τελική κατάταξη του φετινού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος η Τρωάδα του Γιώργου Ανδρεάδη βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής μόλις δύο βαθμών από την κορυφή με 46 (Ανάληψη & Στίβος από 48 β. και Ξηροπόταμος 47 β.) και μάλιστα έχει κάνει και το ρεπό της!

Όλα, μα όλα  είναι ανοιχτά πλέον και οι παίκτες της Τρωάδας κρατάνε την μοίρα τους στα δικά τους χέρια!

 

trlfb

trlfb

Απομένουν αναμφίβολα πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος, αρχής γενομένης από την Κυριακή που μας έρχεται και το τοπικό ντέρμπυ με τον Βρασίδα Βρασνών μέσα στην Ασπροβάλτα, αλλά σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια η ομάδα θα δείξει αν αξίζει να πετύχει τον στόχο και το όνειρο της!

Δύσκολα παιχνίδια όμως έχουν ταυτόχρονα και οι φετινοί ανταγωνιστές της Ασπροβάλτας.

Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι θα συμβεί μέχρι το τέλος.

Οι θέσεις ανόδου είναι τρεις και οι ομάδες που τις διεκδικούν είναι τουλάχιστον πέντε...

Και μάλιστα όπως δείχνουν και τα τελευταία αποτελέσματα καμιά ομάδα και καμιά έδρα δεν είναι αχτύπητη. Θα υπάρξουν πολλές συγκινήσεις μέχρι τέλους.

Εκείνο που έχει να κάνει η Τρωάδα είναι να δουλεύει συστηματικά, να παραμείνει συγκεντρωμένη στο στόχο και να κοιτάζει να μη χάνει βαθμους η ίδια.

Όλα τα άλλα έρχονται κατόπιν αυτού!

 

trlfd

trlfd

Να πραγματοποιεί εμφανίσεις όπως αυτής μέσα στη Φλόγα Λαγκαδικίων που με τα γκολ των δίδυμων Νίκου (στο Α΄μέρος) και Φώτη Κοσμά και του Παναγιώτη Ανδρεάδη πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ!

Προσωπικά εκτιμώ ότι αυτή η χρονιά θα είναι χρονιά επιτυχίας για την Τρωάδα που έχει ωριμάσει ως σύνολο πλέον και μπορώ να το στηρίξω σε οποιαδήποτε συζήτηση αυτό συγκρίνοντας όσα έχω δει φέτος από όλες τις ομάδες μας, χωρίς να υποτιμώ κανένα άλλο σωματείο φυσικά.

Απλώς εκφράζω την γνώμη μου και αν θέλετε και μια ευχή μου: Ο Στρυμονικός πρέπει να έχει ομάδες στην Α΄ κατηγορία.

Μακάρι να τις έχει όλες βέβαια, αλλά φέτος η Ασπροβάλτα δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να το πετύχει αυτό και μακάρι για τα παιδιά αυτά να πάνε όλα καλά!

Αν θέλετε να γίνω πιο συγκεκριμένος, μακάρι να ανέβουν Τρωάδα - Στίβος και Ξηροπόταμος από το γκρουπ που οδηγεί την φετινή κούρσα.

Απομένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν...

Καλή συνέχεια στα παιδιά της Τρωάδας και ότι καλύτερο στη φετινή τους προσπάθεια.

Στο χέρι τους είναι τα πάντα από εδώ και πέρα και οι ευχές μας για άνοδο να τους συντροφεύουν σε κάθε παχνίδι που απομένει!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ