ΜΕ ''ΜΠΛΕΜΠΙ'' ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΄14-΄15

s

s
Στα έμπειρα και γνώριμα χέρια του Σάββα Μπλεμπιτζόγλου το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας για τον ΠΑΟΚ Σταυρού τη νεα σεζόν ΄14-΄15

 

Νέο ξεκίνημα με νέο Δ/Σ και νέο προπονητή για τον ιστορικό σύλλογο του ΠΑΟΚ Σταυρού που φαίνεται πως μπαίνει για τα καλά στο δρόμο του ολοκληρωμένου πλέον προγραμματισμού για την περίοδο 14-15.

Βέβαια ο νέος κόουτς δεν είναι άλλος από τον ... παλιό και γνώριμο σε όλους Σάββα Μπλεμπιτζόγλου, που έχει διατελέσει με μεγάλη επιτυχία προπονητής στον σύλλογο επί σειρά ετών.

s1

s1

 Ήδη ο ερχομός του νέου προπονητή δημιουργεί μια νέα δυναμική γύρω από το έμψυχο υλικό του συλλόγου, καθώς πολλά παιδιά της ομάδας τον εκτιμούν και τον εμπιστεύονται και υπόσχονται να τα δώσουν όλα φέτος.

Επίσης και πολλά παιδιά από άλλα σωματεία τον γνωρίζουν από παλιά, με αποτέλεσμα να θέλουν αρκετοί να έρθουν στον ΠΑΟΚ Σταυρού.

 

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ Σταυρού και ο ίδιος ο Μπλεμπιτζόγλου παραμένουν με χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις τους γνωρίζοντας πως οι δυσκολίες του πρωταθλήματος τώρα ξεκινούν και πως υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά σε όλους για τη συνέχεια και τον καθορισμό των φετινών στόχων...

p

p

 

Να ευχηθούμε τα καλύτερα για τον Σάββα Μπλεμπιτζόγλου

και τον ιστορικό ΠΑΟΚ Σταυρού για τη συνέχεια!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ