Παίδες Αριστοτέλη: Στο τραπέζι που τα πίνουν θεριεύουν τα όνειρα τους!

gir

gir
Έντεκα στα έντεκα για τους παίδες του Αριστοτέλη και το τάξιμο από την Διοίκηση έγινε πραγματικότητα για να ανταμείψει τις προσπάθειες των παιδιών!

 

Όχι σπουδαία πράγματα βέβαια από πλευράς εξόδων και σπατάλης. Τα χρόνια και οι ανάγκες του συλλόγου άλλωστε δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο...

Ένα τραπέζι στα παιδιά με πιτόγυρα, σουβλάκια, σουτζουκάκια, σαλάτες  και μπόλικα αναψυκτικά του ''ΜΟΥΣΤΑΚΑ''  στο κέντρο του Σταυρού, που όμως έφτανε και με το παραπάνω μάλιστα να κάνει αυτά τα παιδιά να νιώσουν Σπανούληδες και Διαμαντίδηδες στην ψυχολογία τους!

Ο Άγγελος με τον Θοδωρή το έταξαν και το έκαναν.

Έντεκα νίκες στα τελευταία έντεκα παιχνίδια για το παιδικό του Αριστοτέλη και οι πιτσιρικάδες κέρδισαν το τραπέζι με το σπαθί τους!!!

 

girb

girb

Το κλίμα στο τραπέζι της Παρασκευής της 15ης  Μαίου ήταν Άριστο, Οικογενειακό, πάντα ομαδικής προσπάθειας και ενότητας.

 Έτσι άλλωστε όπως αρμόζει σε ένα μεγάλο σωματείο. Γιατί ο Αριστοτέλης Σταυρού είναι μεγάλο σωματείο σε ιστορία, σε αξίες, σε δομή και σε λειτουργία!

Και το κυριότερο κατά την γνώμη μου ήταν ότι όλος ο κόσμος που έβλεπε αυτά τα παιδιά να συζητούν για την ομάδα τους και να σχεδιάζουν τα μελοντικά όνειρα και τους στόχους τους, τα καμάρωνε με την ψυχή του!

Μέσα από τους κοινούς αγώνες τους στα γήπεδα αλλά και μέσα από ανάλογες εκδηλώσεις όπως αυτή της Παρασκευής ξεπηδούν αθλητικές οικογένειες, γεννιούνται και θεριεύουν όνειρα, χτίζονται άρρηκτοι δεσμοί που θα ακολουθούν για μια ζωή αυτά τα παιδιά μεταξύ τους.

Και μπράβο στην διοίκηση που με θυσίες μπορεί και τα στηρίζει με κάθε τρόπο!

Αυτά τα παιδιά είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο έχουμε για το αύριο όχι μόνο του συλλόγου αλλά γενικότερα σε κάθε τοπική κοινωνία!

Να είναι καλά όλα τους, ότι καλύτερο στην πορεία τους και να εκτιμούν πάντα την προσφορά και την πίστη των ανθρώπων που στηρίζουν την αξία που έχει το καθένα τους για να πάει ψηλά!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ