ΜΗΤΣΙ-GUN ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ - ΟΡΤΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΑΣΝΩΝ!

m

m
Ο Βαγγέλης Μητσόπουλος ξεκινά αυτή τη σεζόν την προπονητική του καριέρα στην ομάδα της καρδιά του, τον Βρασίδα Βρασνών!

 

 Ξεκίνημα νέας εποχής για την ιστορική ομάδα του Βρασίδα Βρασνών και προτού πούμε οτιδήποτε για τον νέο προπονητή της ομάδας, θα πρέπει να τονίσουμε το ανεκτίμητο μέγεθος προσφοράς του προηγούμενου κύκλου ανθρώπων που αποτέλεσαν το Δ/Σ από το 2011 μέχρι πρόσφατα, καθώς και των προπονητών κ.κ. Θέμη Κρουστάλη, Βασίλη Νικούδη και φυσικά του αξεπέραστου Γρηγόρη Κουτούπα.

Οι άνθρωποι αυτοί μαζί με το τότε Δ/Σ  συνέδεσαν το όνομα τους με την αναγέννηση του συλλόγου από το 2011 και μετά και έγραψαν την δική τους σελίδα ιστορίας ο καθενας!

Μια νέα σελίδα λοιπόν και μια νέα εποχή ξεκινά για τον Βρασίδα τη φετινή σεζόν.

Με νέα παιδιά στο Δ/Σ (όχι ότι λείπουν οι παλιοί...) τα Βρασνά ενωμένα προχωρούν στην επόμενη μέρα που φέτος ίσως είναι ευκαιρία να τους απογειώσει ψηλά!

Ας μην βιάζεται κανείς όμως....

Σημασία εχει πως για την ώρα το Δ/Σ έκανε την πρώτη κίνηση ΜΑΤ στην σκακιέρα του οργανωτικού σχεδιασμού προσλαμβάνοντας στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της ομαδας τον Βαγγέλη Μητσόπουλο!!!

 

m1

m1

 Η ευχή του σημερινού ρεπορτάζ μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη εκτός από:

Μήτσι-gun η προπονητική σου πορεία να στεφεται πάντα και μόνο με επιτυχίες. Καλή πορεία Βαγγέλη!

 

Ο Βαγγέλης Μητσόπουλος είναι γέννημα - θρέμα των Βρασνών και έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία επί σειρά ετών ως αθλητης σε ομάδες Α΄και Β΄Εθνικής στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Λίγο - πολύ το ιστορικό του είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να επεκταθεί κανείς περισσότερο.

Εκείνο που έχει σημασία είναι πως ο νεαρός κόουτς πλέον του Βρασίδα ξεκινά μια νέα καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου που έχει πολύ μακρινό ορίζοντα καθώς το νεαρό της ηλικίας και η δίψα του αποτελούν την καλύτερη εγγύηση επιτυχίας και καθιέρωσης στον δύσκολο αυτό κόσμο της στρογγυλής θεάς!

Όπλα του στο νέο ξεκίνημα του αυτό, η μεγάλη εμπειρία του από τους συλλόγους που αγωνίστηκε, οι σπουδές του πάνω στην σύγχρονη προπονητική και φυσικά η απέραντη αγάπη του για το άθλημα, τον Βρασίδα και το χωριό του!

- Επόχη Μήτσι-gun λοιπόν στον Βρασίδα Βρασνών και νέες αγωνιστικές προκλήσεις και προσπάθεις για το ιστορικό σωματείο!

Να ευχηθούμε ότι καλύτερο στον νέο κόουτς και να ξέρει πως πιστεύουμε σ΄ αυτόν και στην αξία του.

Θα είμαστε δίπλα του, όπως θα βρισκόμαστε και δίπλα στον Βρασίδα όλη τη χρονιά που θα δοκιμαστεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και μακάρι να πετύχουν ότι σχεδιάσουν!

Τα καλύτερα σε όλους παιδιά.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

 

V

V

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ