Βετεράνοι Βόλβης: Τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στον Άρη και στην φιλοξενία της Θύελλας Περιστερώνα

vtm

vtm

Την Δευτέρα 25 Μαίου στο γήπεδο της Θύελλας Περιστερώνα σε μια από τις ομορφότερες αθλητικές διοργανώσεις, οι ποδοσφαιρικές μνήμες ζωντάνεψαν θρυλικές στιγμές και ονόματα από το παρελθόν που άφησαν με χρυσά γράμματα τα αποτυπώματα τους στην ιστορία!

 

 Οι ομάδες Βετεράνων του Άρεως Θεσ/νίκης, του Συνδέσμου Βόλβης και της γηπεδούχου Θύελλας Περιστερώνα συναντήθηκαν σε ένα γήπεδο κόσμημα για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μας και χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές στους φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί!

 

vet

vet

Για την ιστορία θα αναφέρουμε τα αποτελέσματα των αγώνων τα οποία ήταν:

Άρης - Θύελλα 1-0

Βόλβη - Άρης 0-0

Βόλβη - Θύελλα 2-1

 

ar

ar

Μετά από τα αποτελέσματα αυτά την 1η θέση στην διοργάνωση κατέκτησε η ομάδα του Συνδέσμου Βόλβης (4 βαθμοί με περισσότερα γκολ), την 2η θέση ο Άρης (4 βαθμοί) και την 3η θέση η Θύελλα.

 

vetp

vetp

Εκείνο που είναι το σημαντικότερο όλων είναι το Άριστο κλίμα που επικράτησε σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης και η φανταστική φιλοξενία των ανθρώπων της Θύελλας Περιστερώνα στις ομάδες που αγωνίστηκαν.

 

vetpb

vetpb

Χίλια μπράβο στους ανθρώπους της Θύελλας!!!

Διοργανώσεις σαν αυτή της Θύελλας Περιστερώνα προάγουν όλες τις αξίες του Αθλητισμού και αποτεολούν παραδείγματα προς μίμηση για όλα τα σωματεία και φορείς.

 

vetpc

vetpc

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Βόλβης Ευχαριστεί θερμά και δημόσια τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Άρεως Θεσ/νίκης, την Θύελλα Περιστερώνα και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της για την άψογη διοργάνωση των αγώνων της 25ης Μαίου, καθώς και για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας στον φιλόξενο Περιστερώνα Θεσ/νίκης.

Θεωρούμε χρέος Τιμής από μέρους μας να ανταποδώσουμε την φιλοξενία αυτή με την πρώτη ευκαιρία και να σας φιλοξενήσουμε εμείς αυτή τη φορά, σε ανάλογη διοργάνωση στην οποία ευελπιστούμε πως θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Συγχαρητήρια σε όλους σας.

Σας Ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση

Το Δ/Σ του Συνδέσμου Βετεράνων Βόλβης

vetpd

vetpd

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ