trkl

trkl
Ακόμα και τα πιο μεγάλα ταξίδια ξεκινούν με ένα βήμα... Υπάρχουν όμως και εκείνα τα ταξίδια που ο οδοιπόρος έχοντας διανύσει το μεγαλύτερο τμήμα τους, βλέπει τον τερματισμό να απέχει μόλις ένα ή δύο βήματα και τότε η προσμονή να φτάσεις στον προορισμό γίνεται πιο γλυκιά και η καρδιά χτυπάει πιο γρήγορα...

 

 Η Τρωάδα του Γιώργου Ανδρεάδη ξεκίνησε το φετινό της ταξίδι στο πρωτάθλημα με ένα απλό βήμα...

Μια συγκέντρωση των παικτών στην πρεμιέρα της προετοιμασίας στο γήπεδο της Ασπροβάλτας, παραλαβή στα μπλουζάκια για το διάστημα που θα ακολουθούσε, δυό λόγια γεμάτα ουσία από τον κόουτς, τα κεφάλια κάτω και αμέσως τρέξιμο!

Από την μέρα εκείνη μέχρι σήμερα κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.

Νίκες και ήττες ήρθαν στον δρόμο της Τρωάδας. Χαρές και λύπες μπλέχτηκαν σε ένα τρελό γαιτανάκι συναισθημάτων που θέλει πολλά κότσια για να το αντέξει όποιος κάνει πρωταθλητισμό.

Μαζί μ΄ αυτό χρειάζεται να αντέξεις και την πίεση και τον πόνο της προσπάθειας, της κούρασης και του τραυματισμού, την πίεση να θέλουν όλοι να νικήσουν τον πρωτοπόρο, το άγχος να μην κάνεις την στραβή, τις όποιες μικροπαρεξηγήσεις και ένα σωρό ακόμα δυσκολίες που γνωρίζουμε καλά όλοι μας όσοι αγαπάμε και παρακολουθούμε ποδόσφαιρο...

 

trklb

trklb

 

Και τα παιδιά της Ασπροβάλτας ΑΝΤΕΞΑΝ!

Έφτασαν πολύ ψηλά για να κάνουν πίσω τώρα. Τώρα που απομένουν δύο βήματα για να τελειώσουν αυτό το τόσο όμορφο ταξίδι που ξεκίνησαν το περασμένο Αύγουστο όλοι μαζί.

Τώρα που απομένουν μόλις δυό βήματα για να φτάσουν στο δικό τους όνειρο. Ένα όνειρο που τους αξίζει κατά την ταπεινή μου γνώμη πέρα για πέρα και που δεν θα το κρύψω από κανέναν θα ήθελα με όλη μου την ψυχή να το κατακτήσουν και να ανέβουν κατηγορία.

Και η ευχή μου αυτή δεν έχει σχέση μόνο με το φετινό πρωτάθλημα...

Από το 2011 που τα παιδιά αυτά βρέθηκαν να παλεύουν μόνα τους (με λιγοστούς ανθρώπους δίπλα τους...), έζησα από κοντά τις πίκρες τους, τις αγωνίες και τις στεναχώριες τους όταν έπεσαν από την Α΄ κατηγορία.

Είδα τις προσπάθειες τους όταν πάλευαν να σταθούν τον πρώτο χρόνο στην Β΄ Ερασιτεχνική και να ξαναριζώσουν και να ξαναρχίσουν ως ομάδα.

Είδα την δίψα τους όταν πέρυσι έφτασαν μια ανάσα από την άνοδο στα μπαράζ αποκτώντας μέταλο νικητή και χαρακτήρα ομάδας που ξέρει πλέον τι θέλει και πως να το πάρει!

Είδα και φέτος αυτή την παρέα και στα καλά και στα άσχημα της αποτελέσματα και τον αγώνα ψυχής που έκανα όλοι να μη λυγίσουν και να αντέξουν ως το τέλος...

Και να που το τέλος αχνοφαίνεται στον ορίζοντα και απέχει μόλις δυό βήματα.

Δεν θα είναι εύκολα βήματα και τα παιδιά το ξέρουν καλύτερα από εμένα.

Απομένουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με αξιολογότατες ομάδες που διεκδικούν και εκείνες το δικό τους όνειρο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Όμως τα παιδιά της Τρωάδας αν καθίσουν και αναλογιστούν τι πέρασαν και τι πέτυχαν στα χρόνια που πέρασαν πίσω μας, από τότε που ήταν ''Μπέμπηδες'' μέχρι σήμερα που φαντάζουν ως ένα από τα σοβαρότερα φαβορί για την άνοδο, τα βήματα αυτά θα τους φανούν πιο εύκολα να γίνουν.

asvg-

asvg-

Το παιχνίδι της Κυριακής 31  Μαίου 2015 με τον Τρίτων Βόλβης και το εμφατικό 8-1 ελάχιστη σημασία έχει και κανείς δεν θα το θυμάται σε λίγο καιρό...

Η Τρωάδα βρίσκεται στην 2η θέση ισόβαθμη με τον Ξηροπόταμο με 57 βαθμούς. Μπροστά της με 58 βαθμούς βρίσκεται η Ανάληψη και ακολουθεί το Στίβος με 55 βαθμούς.

Η Τρωάδα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική μέσα στο Στίβος και την μεθεπόμενη και τελευταία αγωνιστική με τον Ξηροπόταμο μέσα στην Ασπροβάλτα. Πραγματικό θρίλερ με όλα τα σενάρια ανοιχτά και την αγωνία να ανάβει στο κόκκινο για όλους!

Σημασία λοιπόν για τους Τρωαδίτες έχουν αυτά τα δύο βήματα που απομένουν τις τελευταίες αγωνιστικές.

Τα πιο δύσκολα ίσως, τα πιο αγχωτικά, τα πιο επίπονα ψυχολογικά, μα και τα πιο γλυκά όμως γιατί στην ζωή και στον αθλητισμό τίποτα δεν χαρίζεται και η γλύκα είναι εκεί ακριβώς: Να κερδίζεις με το σπαθί και την αξία σου αυτό που μπορείς!

Και σ΄ αυτά τα παιδιά της Τρωάδας του Γιώργου Ανδρεάδη δεν χαρίστηκε τίποτα.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποδείξουν την αναμφισβήτητη αξία τους και να κερδίσουν ολοκληρωτικά αυτό που τους αξίζει!

Εκείνο που απομένει ειδικά στον κόσμο της Ασπροβάλτας αλλά και σε όσους αγαπάμε αληθινά το ποδόσφαιρο και θέλουμε η περιοχή μας να βγάζει ομάδες που να διακρίνονται (μακάρι όλες!), να γεμίσουμε τα γήπεδα που θα αγωνιστούν τα παιδιά και να στηρίξουμε αυτά τα δύο βήματα που απομένουν ως τον τελικό γλυκό προορισμό τους!!!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ