Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 - Strymonikos Today

nmp

nmp
Να με προσέχεις, μέχρι να σηκωθώ ξανά.. λίγο ακόμα μοναχά, μάτια μου γλυκά να με αντέχεις. Να με προσέχεις...

Κατηγορία ΣΠΟΡ

is

is

Στο Άγιο Όρος, παριστάνοντας τον μοναχό, κρυβόταν τα τελευταία οκτώ χρόνια 48χρονος πρώην υπάλληλος του Δήμου Δάφνης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 3 φορές ισόβια για πλαστογραφία, απάτη και υπεξαίρεση.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

prd--

prd--
«Ευχάριστα» θα είναι τα όσα ανακοινωθούν αύριο για την Αμφίπολη, σύμφωνα με την επικεφαλή του ανασκαφικού έργου Κατερίνα Περιστέρη η οποία χαρακτήρισε την ανασκαφή «οικουμενική».

Κατηγορία Πολιτισμός

vlv

vlv
Στην αντικατάσταση του βιβλιαρίου υγείας με τον «Φάκελο Ασφάλισης Υγείας» στοχεύει ο ΕΟΠΥΥ. Ηδη ο φάκελος για τον κάθε ασφαλισμένο έχει ενεργοποιηθεί και περιέχει όλες τις εξετάσεις, ιατρικές πράξεις, επισκέψεις, φάρμακα και ιατροτεχνολογικά υλικά έχει αποζημιώσει ο Οργανισμός τα τελευταία δύο χρόνια.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

knt--

knt--
Οι μισοί από τους ταξιδιώτες που θα αναζητήσουν πτήσεις, ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές πληροφορίες στο διαδίκτυο το 2015, θα χρησιμοποιήσουν το κινητό τηλέφωνο, είτε αποκλειστικά, είτε συμπληρωματικά με τον υπολογιστή.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ekm--

ekm--
Μέρες ''Αθωνικού Καλοκαιριού'' και''Αριστοτελικής Γης'' έζησε το Λονδίνο κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Έκθεσης Τουρισμού, World Travel Market, καθώς σειρά επαφών και εκδηλώσεων ενίσχυσαν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της πολύχρονης επικοινωνιακής προσπάθειας του προ-αθωνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ