Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 13 Νοέμβριος 2014 - Strymonikos Today

aim

aim

ΤΡΙΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Να υπενθυμίουμε στους αγαπητούς φίλους αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του σχολείου μας "ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΠΕΝΗΣ" ότι πλησιάζει η 3η εθελοντική αιμοδοσία μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

dos--

dos--

Μεγάλο - και ίσως μοιραίο - πλήγμα για την κυβέρνηση - Εκτός από την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ που ανακοινώθηκε ήδη, το υπ. Οικονομικών σχεδιάζει να αποσύρει τις ρυθμίσεις για όλες τις οφειλές που δεν ήταν ληξιπρόθεσμες την 1η Οκτωβρίου 2014,

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

adsp

adsp
Ξεκίνησε σήμερα η περισυλλογή αδέσποτων ζώων, στα πλαίσια προγράμματος που υλοποιεί η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του δήμου. 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

dna--

dna--

Ο Γιάννης Μανιάτης, διευθυντής ερευνών του εργαστηρίου «Δημόκριτος» και υπεύθυνος του εργαστηρίου αρχαιομετρίας, αποκαλύπτει πώς με την μέθοδο του ραδιενεργού άνθρακα 14 θα αντλήσουμε τις πολύτιμες πληροφορίες για την ταυτότητα του νεκρού που βρέθηκε στην Αμφίπολη.

Κατηγορία Πολιτισμός

mpr-

mpr-
«Οι επιστήμονες και οι ανθρωπολόγοι μπορούν να δώσουν σύντομα απαντήσεις για την ταυτότητα του νεκρού στο Τύμβο Καστά» επισήμανε ο υπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο ο νεκρός να είναι ο Μέγας Αλέξανδρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ