Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015 - Strymonikos Today

kn2

kn2
Ο Α.Σ. Αριστοτέλης Σταυρού ευχαριστεί θερμά και δημόσια τον ιδιοκτήτη του Beach-bar Μπαλκονάκι στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, κ. Ζαφείρη Καννέλη για την χορηγία του στην Ανδρική και την Παιδική ομάδα του Συλλόγου μας

Κατηγορία ΣΠΟΡ

elv

elv
Με ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπυ μεταξύ των Ακαδημιών Ελλήσποντου Ν. Μαδύτου και Βρασίδα Βρασνών ξεκινά το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. το πρωτάθλημα του 13ου ομίλου Παίδων της ΕΠΣΜ. Την ίδια στιγμή οι Παίδες του ΠΑΟΚ Σταυρού

Κατηγορία ΣΠΟΡ

mh

mh
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

lx

lx
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/10/2015 ΣΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΠΡΩ'Ι' ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ..

Κατηγορία Πολιτισμός

pv2

pv2
Έκτακτο Δελτίο: Βολές όλμων στο πεδίο βολής Ασκού-Προφήτη την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015. Απαγορεύεται η κίνηση και η παραμονή προς αποφυγήν ατυχημάτων!

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

kst

kst
Το κάστανο παραμένει ένα αγαπημένο τρόφιμο σε όλη τη διάρκεια του Χειμώνα, που  εκτός από το  να ανασύρει μνήμες και μυρωδιές από τα παιδικά χρόνια και να μας συνδέει με το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, χαρακτηρίζεται και από πλούσια διατροφική αξία.

Κατηγορία Φαγητό

ktb

ktb
Έως τις 20 Οκτωβρίου παρατείνεται η προθεσμία για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων στα ΚΤΕΟ, σύμφωνα με σχετική απόφαση της κυβέρνησης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ