Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 - Strymonikos Today

tr

tr
ΔΑΣΩ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 18-61 και το τρένο των πιτσιρικάδων που άναψε για τα καλά τις μηχανές του, έκανε πάρτυ μέσα στο Ωραιόκαστρο με κορυφαίους τους Κωνσταντίνη, Σίμου, Κότογλου και όλα τα παιδιά σε φοβερή φόρμα!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

pvmls

pvmls

Όταν τον Φεβρουάριο του 1904 ο Παύλος Μελάς πάτησε το αιματόβρεχτο και ευλογημένο χώμα της Μακεδονικής γης υπήρξε ο πρώτος Έλληνας αξιωματικός που πέρασε στην οθωμανοκρατούμενη Μακεδονία, η οποία υπήρξε το «μήλον της έριδος» πολλών μνηστήρων, ήτοι Βουλγάρων, Σέρβων και Ρουμάνων, και θυσιάστηκε ως υπέρμαχος αντάρτης υπέρ των «μακεδονικών βωμών και εστιών».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

mr

mr
Το Γυμνάσιο Αρέθουσας συμμετείχε στον 4ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσ/νίκης και οι μαθητές του συνεχίζουν με γερά πνευμόνια και με τον ίδιο ζήλο, την παράδοση των προγόνων τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ms

ms
Εκατομμύρια τόνοι φρέσκων φρούτων και λαχανικών πετιούνται επειδή δεν είναι… εμφανίσιμα κι άλλα επειδή περισσεύουν... Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας (Λ.Α.Β.Ε.) μαζί με εθελοντές παρασκεύασαν και μοίρασαν 5000 μερίδες μπριάμ και φρουτοσαλάτες στην Πλατεία Κοτζιά.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ