Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2015 - Strymonikos Today

pmk

pmk
Συνήθως όταν κάποιος ακούσει ότι ένας μαθήτης πέρασε πρώτος στο πανεπιστήμιο με 19.000 μόρια στα χείλη του έρχονται οι… πολύ ευγενικές λέξεις «φυτό», «φύτακλας», «σπασίκλας», όμως δεν είναι έτσι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

gs1

gs1
Μια νέα δημιουργική πολιτιστική χρονιά ξεκινά στον Ξηροπόταμο. Ο Αγιασμός όλων των τμημάτων του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Κατηγορία Πολιτισμός

eis

eis
Αυξήσεις που φτάνουν κατά περίπτωση και στο 430% για τα εισιτήρια αρχαιολογικών χώρων και μουσείων –όπως για την Ακρόπολη που από τα 12 ευρώ εκτοξεύεται συνολικά στα 52– προωθεί το υπουργείο Πολιτισμού ύστερα από χθεσινή γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου

Κατηγορία Πολιτισμός

pms

pms
Η μαρμάρινη πλάκα στην αυλόπορτα γράφει «Απ’ εδώ έφυγε ο Παύλος για τη Μακεδονία στα 1904», το παρατημένο νεοκλασικό στην Κηφισιά όμως είναι έτοιμο να πέσει.... Πρόκειται για το σπίτι που έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Παύλος Μελάς.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

sn

sn
Συναγερμό έχουν σημάνει οι κτηνιατρικές αρχές στην Βόρεια Ελλάδα μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ