Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 - Strymonikos Today

mtr

mtr
Η νέα γενιά μητέρων καλείται να αντεπεξέλθει σε πολυποίκιλους ρόλους. Με τον θηλασμό δίνουμε στο παιδί μας τη φυσική του τροφή, τη στοργή και την παρηγοριά που έχει ανάγκη σε κάθε στιγμή.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

kpk

kpk

ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ - ΒΟΗΘΑΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ! Ο Σύλλογός μας στέκεται δίπλα σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και να συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια από όλες

Κατηγορία Πολιτισμός

tsp

tsp
Οι φετινές γιορτές Σημαίας στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο και στο Γενικό Λύκειο Σταυρού Θεσ/νίκης θα είναι ξεχωριστές. Ο κ. Παναγιώτης Τσιάγκας, ένας άνθρωπος σύμβολο θα λαμπρύνει με την παρουσία του και θα τιμηθεί στις εκδηλώσεις αυτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

dmb

dmb
Ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Αρέθουσας (Τρίκλιτη Ξυλόστεγη Βασιλική) κτίστηκε το 1819 όπως αναφέρει η κτητορική επιγραφή του και πρόκειται για ιστορικό διατηρητέο μνημείο.

Κατηγορία Πολιτισμός

gdm

gdm
Ξεκινούν από αύριο, Σάββατο 24 Οκτωβρίου οι Πανηγυρικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλογου Νυμφοπετρας "Μέγας Αλέξανδρος" για τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Δημητητρίου.

Κατηγορία Πολιτισμός

kg

kg
Στο «κόκκινο» η αγωνία 635.000 δικαιούχων του οικογενειακού επιδόματος, καθώς σήμερα (23/10/2015) ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή τους, σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ