Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 - Strymonikos Today

pls

pls
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους καταναλωτές αλλά και τις επιχειρήσεις αφού η αγορά έχει γεμίσει πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

lg

lg
Οι παλιές δόξες του Άρη Θεσ/νίκης και οι Βετεράνοι Βόλβης θα αγωνιστούν σε Φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου και ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγύης Βόλβης, για την συγκέντρωση ρουχισμού και τροφίμων προς ανακούφιση των συνανθρώπων προσφύγων για τον χειμώνα που έρχεται.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

thl

thl
Στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Βρασνών, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, γιορτάστηκε η 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ir

ir
Ιδανική πρεμιέρα με μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου πραγματοποίησε ο Ηρακλής Μοδίου μέσα στην έδρα του την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

kg

kg
Ποιος δολοφονεί ένα βρέφος έξι μηνών; Πόσο απάνθρωπος πρέπει να είναι κάποιος να σκοτώσει ένα παιδί στην αγκαλιά της μητέρας του; Και ύστερα τη μητέρα του και άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ekp

ekp
Δεν πρόλαβε να καθίσει η σκόνη του περυσινού καλοκαιριού και η Αμφίπολη αναζωπυρώνει συζητήσεις, σενάρια και αντιπαραθέσεις για το μνημειακό σύνολο του Τύμβου Καστά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ld

ld

Το καλοκαιράκι φεύγει μας άφησε και ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να ετοιμάσετε τον κήπο σας για το φθινόπωρο. Δεν χρειάζεται να έχετε πολλές γνώσεις στην κηπουρική για να μπορέσετε να «προετοιμάσετε» και να εμπλουτίσετε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας εν όψει φθινοπώρου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ