Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2015 - Strymonikos Today

mtf

mtf
Ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμαρχος Λαγκαδά ζήτησαν την άμεση παρέμβαση του Υπουργού κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, προκειμένου να δωθεί λύση στην διαδικασία ανάθεσης και εκτέλεσης του έργου μεταφοράς μαθητών.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

nst

nst
Με απόλυτη επιτυχία και άριστες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε η εξόρμηση Κανό – Kayaking στο ποταμό Νέστο, στις 27/09/2015, από τον Φ.Ο.Σ. Σταυρού με συμμετοχή 30 ατόμων.

Κατηγορία Εξορμήσεις

sm

sm
Την Δευτέρα 5/10/2015 και στα πλαίσια της Πανελλήνιας Σχολικής Αθλητικής Ημέρας, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο μήκος και στα 100 μ. Στέλλα Σμαραγδή τίμησε με την παρουσία της το Γυμνάσιο Αγίου Γεωργίου και μίλησε στα παιδιά σχετικά με τον Αθλητισμό.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

un

un
Με ειδικό βραβείο για την προσωπικότητα του Αριστοτέλη τιμήθηκε η Χαλκιδική στις 19 Σεπτεμβρίου από Επιτροπή της UNESCO, στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκθεσης Πολιτιστικού Τουρισμού της UNESCO (World Heritage Tourism Expo 2015)

Κατηγορία Πολιτισμός

fcd

fcd

Αναστάτωση επικρατεί τον τελευταίο καιρό αναφορικά με τις νέες λειτουργίες που αναμένεται να προστεθούν στο Facebook και κατά πόσο θα περιλαμβάνει επιλογή "Dislike", ήτοι "Δεν μου Αρέσει".

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

mpr

mpr
Μα σε εμένα θα τύχει; Ναι γιατί δεν ρωτάει κανέναν... Ναι γιατί αν τον αφήσεις θα σε βρει... Ναι γιατί ο εχθρός είναι ύπουλος: Αλλά ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και ΝΙΚΙΕΤΑΙ !

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

lmtd

lmtd
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου ενημερωτική συνάντηση για το ζήτημα μεταφοράς μαθητών που παραμένει μέχρι σήμερα χωρίς λύση, με την συμμετοχή εκπροσώπων των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Διευθυντών σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

mk

mk
Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία προλαμβάνει ακόμα και την τύφλωση, επιμένουν οι ειδικοί, επισημαίνοντας ότι από την ηλικία των 40 ετών και ανά διετία πρέπει να επισκεπτόμαστε τον οφθαλμίατρο, κάτι όμως που οι Έλληνες δεν ακολουθούν,

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ