Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 - Strymonikos Today

ds

ds
Ακόμα μια χρονιά δημιουργίας και δουλειάς ποιότητας ξεκίνησε από όλα τα στελέχη του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροβάλτας, που σταδιακά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, επαναλειτουργεί όλα τα τμήματα του:

Κατηγορία Πολιτισμός

alb

alb
«Μπύρα τις άγκυρες» και επιστρέφουμε στο λιμάνι μας, στη Θεσσαλονίκη», είπε η Δέσποινα Μαυρομμάτη του ΖΥΘΟΥ προλογίζοντας αυτή τη φορά την παρουσίαση μιας Αλή-τισσας Σαλονικιώτικης μπύρας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ms

ms
Στα Βρασνά Θεσσαλονίκης  συστεγάζεται έκθεση  λαογραφικού υλικού και μια σπάνια  συλλογή  με ορυκτά και πετρώματα  κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Μορφωτικού  Πολιτιστικού Συλλόγου Βρασνών.

Κατηγορία Πολιτισμός

dr

dr
Ερώτηση προς τους υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για το πρόβλημα στη μεταφορά των μαθητών σχολείων του Δήμου Βόλβης και του Δήμου Λαγκαδά στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕΣάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής.

epx

epx
Ανοιχτή επιστολή εξέδωσε η Κατερινα Περιστερη για τη νέα επίθεση όπως αναφέρει η ιδια που εξαπελυσε ο σύλλογος Ελλήνων αρχαιολόγων ΣΕΑ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

plm

plm
Ύστερα από διακοπές και ξεκούραση, ξεκινάμε πάλι δυναμικά: Τα μαθήματα παραδοσιακών χορών θα γίνονται κάθε Τρίτη στο δημοτικό σχολείου Μελισσουργού!!!!

Κατηγορία Πολιτισμός

lp

lp
Το ροζ χρώμα της ελπίδας για τη ζωή, φώτισε απόψε το Λευκό Πύργο, την Πλατεία Αριστοτέλους και την Καμάρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ