Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 - Strymonikos Today

kstd

kstd

Ο βραβευμένος συνδημότης μας chef Αστέριος Κουστούδης από το Μόδι είχε την ευκαιρία να διδάξει στοιχεία από την ελληνική κουζίνα και να αναδείξει τα αγαθά του τόπου μας σε διεθνές φεστιβάλ μαγειρικής!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ofr

ofr
Στην περιοχή Οφρυνίου και στα γύρω χωριά, Αμφίπολη, Μεσολακιά, Γαληψό, Ορφάνι και Κάρυανη, παράγεται ένα από τα πιο νόστιμα Ελληνικά αμύγδαλα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

prt

prt
Το καραντί, αυτή η φουσκοθαλασιά αγωνιστικού φορμαρίσματος που οδηγεί σε ρότα ανόδου την Αναγέννηση Ολυμπιάδας καλά κρατεί για τους πειρατές του Στρυμονικού κόλπου!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

xrp

xrp
Στον Πόντο αιώνες πριν μετονόμασαν το Δεκέμβριο σε Χριστιανάρτς από τη γέννηση του Χριστού. Το τσουχτερό κρύο, τα χιόνια και οι γιορτές των Χριστουγέννων ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

fns

fns
Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ 21 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 4 / 5 / 6 & 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Κατηγορία Πολιτισμός

pdt

pdt
Περίπου 650.000 παραγωγοί θα δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τις αγροτικές επιδοτήσεις για το 2015 που χορηγεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

gpr

gpr
Γενική απεργία έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την ερχόμενη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 λίγες μόλις ημέρες μετά την προηγούμενη 24ωρη κινητοποίηση. Στην απεργία θα συμμετάσχουν όλα τα συνδικάτα των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

pgd

pgd
Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα AIDS το 1988, με απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ