Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2015 - Strymonikos Today

glp

glp
Με επιτυχία στέφτηκε η ελληνική πρωτοβουλία σχετικά με την Απόφαση «Επιστροφή ή Απόδοση Πολιτιστικών Αγαθών στις χώρες προέλευσης» η οποία περιλαμβάνει και ρητή αναφορά στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, καθώς χθες υιοθετήθηκε ομόφωνα από την Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

slx

slx

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών με θέμα: «Εποχιακές λοιμώξεις στο σχολείο. Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

sf

sf
Ενημέρωση των πολιτών για την αποφυγή και αντιμετώπιση των χριστουγεννιάτικων κινδύνων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ssk

ssk
Στο κτηνιατρείο του Δημήτρη Χρηστίδη στην Επανωμή Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε χθες σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμό στο κεφάλι ένας αδέσποτος σκύλος που τον εντόπισε σε αυτή την κατάσταση στην Ιερισσό Χαλκιδικής κάτοικος της περιοχής.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

prm

prm
Ο δήμος Λαγκαδά εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Όπως πληροφορηθήκαμε από σημερινά δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου, έχουν προταθεί από τοπικές αρχές, επτά εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα εντός και περιμετρικά του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, για να χρησιμοποιηθούν ως προσωρινά καταλύματα φιλοξενίας προσφύγων.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

pnx

pnx
Μάρτυρες ενός συμβάντος θα γίνουμε φέτος ανήμερα των Χριστουγέννων, το οποίο έγινε τελευταία φορά το 1977 και θα ξαναγίνει το 2034!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

pmg

pmg
Σάκης και Αντωνάκης Γρηγοράσκος. Tο αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων, των καλοφαγάδων, του αθλητόκοσμου και ιδαιίτερα της νεολαίας της περιοχής μας ''Papen Food & Drinks'' κουβαλά την παράδοση ενός ονόματος που αποτελεί δεκαετίες τώρα ορόσημο ποιότητας και γεύσης για ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα!

Κατηγορία Νυχτερινή Έξοδος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ