Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 - Strymonikos Today

thk

thk
Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε στην 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο GRECKA PANORAMA - CYPR στην Βαρσοβία της Πολωνίας στην TORWAR ARENA, Warsaw από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα, στις 4 και 5 του μηνός, συμμετείχε στην 2η Greek Tourism Expo της Αθήνας, στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

fcp

fcp
Την άδεια των γονιών τους θα πρέπει να ζητούν οι έφηβοι έως 16 ετών για να φτιάξουν λογαριασμό στο Facebook, στο Snapchat, στο Twitter, στο Instagram αλλά και στο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

pr

pr
Τό Σάββατο 12 Δεκεμβρίου που η Ἐκκλησία μας τιμά τον Ἅγιο Σπυρίδωνα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος, επισκέφτηκε τον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Περιστερώνα του δημου Βόλβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

txd

txd
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: "Ταξίδι στις γεύσεις του Ρένκιοϊ" Μετά από πολύ κόπο αλλά και με πολύ μεράκι το βιβλίο μας είναι επιτέλους έτοιμο !!!

Κατηγορία Πολιτισμός

kpm

kpm
Με αφορμή το πολιτιστικό πρόγραμμα που υλοποιείται στα τμήματα ΣΤ1΄ και ΣΤ2΄ με τίτλο <<Σέβομαι τη Διαφορετικότητα>> οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα κόμικς που ….μιλούν». 

Κατηγορία Πολιτισμός

tyt

tyt
Στην αλλαγή όλων των αστυνομικών ταυτοτήτων προχωρά το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση, γεγονός που δρομολογεί ήδη ειδική επιτροπή η οποία επεξεργάζεται το συγκεκριμένο σχέδιο.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ