Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 - Strymonikos Today

etr

etr
Επετειακό Eτος Αριστοτέλη ανακηρύχτηκε το 2016 από τη Γενική Διάσκεψη της UNESCO, κατά την πρόσφατη 38η Σύνοδό της, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, μετά από πρόταση της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

pko

pko
Μία νέα επιστημονική μελέτη γέρνει τη ζυγαριά προς τους περιβαλλοντικούς παράγοντες (που περιλαμβάνουν και τον τρόπο ζωής, όπως το κάπνισμα και τη διατροφή), εκτιμώντας ότι μόνο το 10% έως 30% των περιστατικών καρκίνου μπορούν να αποδοθούν σε «κακά» γονίδια ή σε άλλες φυσικές λειτουργίες του σώματος (π.χ. αυξημένες κυτταρικές μεταλλάξεις λόγω γήρανσης).

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

llp

llp
Ένα νέο χειρουργικό νυστέρι, το «GV/GA Sarissa-Lancet», που αποτελεί καινοτομία και χρήσιμο εργαλείο στη χειρουργική είναι το απόσταγμα της 10ετους ερευνητικής προσπάθειας μιας επιστημονικής ομάδας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

krvs

krvs
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην κεντρική πλατεία των Νέων Βρασνών εσείς και τα παιδιά σας θα έχετε μια αξέχαστη προπαραμονή Πρωτοχρονιάς.

Κατηγορία Πολιτισμός

krp

krp
Φορτηγό όχημα με ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο οποίο επέβαιναν στοιβαγμένοι 14 παράτυποι μετανάστες, εντόπισαν στον κόμβο Κερδυλλίων αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτοντας έτσι τη δράση κυκλώματος που τους προωθούσε στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου οικονομικού οφέλους.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ