Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 - Strymonikos Today

fs3

fs3
Με μια πρωτοπόρα, για τα δεδομένα της περιοχής μας, διοργάνωση ο Αριστοτέλης Σταυρού γεμίζει τις χειμωνιάτικες μέρες των φίλων του Μπάσκετ και του αθλητισμού με το Τουρνουά 3χ3 που θα διεξαχθεί στις 21, 22, 23 και 27 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού Θεσ/νίκης!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

vgv

vgv
Με την αρμόζουσα και ιδιαίτερη σεμνότητα τιμήθηκε και φέτος η μνήμη της Αγίας Βαρβάρας στην ορεινή Βαρβάρα Χαλκιδικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

xrr

xrr
Ο ΠΑΟΚ Σταυρού προσκαλεί όλους τους φίλους του στον ετήσιο χορό του, που θα γίνει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στην αίθουσα δεξιώσεων Rihios στον Σταυρό Θεσ/νικης.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

kx

kx
Η ΚΟΒ Σταυρού του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην συνεστίαση που διοργανώνει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στο ''Αρχοντικό'' στον Σταυρό Θεσ/νίκης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

isn

isn
Από το 2004 υπάρχει στη Ν. Απολλωνία η ομάδα Άρσης Βαρών Α.Ε.Σ. «ΙΑΣΩΝ» ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ. Αθλητές της όπως ο μεγάλος Τσόγκας έχουν φτάσει μάλιστα σε Πανελλήνιες διακρίσεις και τίτλους πρωταθλητών.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

rmp

rmp

Οι Streetpanthers εξόρμησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου, κάνοντας… αμπαλάζ σε έξι αυτοκίνητα που είχαν σταθμεύσει παράνομα, κλείνοντας ράμπες και διαβάσεις πεζών.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

tzk

tzk
Xωρίς «χρυσό» τυχερό ακόμη μία φορά ολοκληρώθηκε η σημερινή κλήρωση του τζόκερ για 15η συνεχόμενη κλήρωση.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

aet

aet
Είναι κάποιες φορές που δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά πράγματα κι όμως καταλαβαίνεις τα πάντα, μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα  οι περισσότεροι από μας, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ κανείς για  να καταλάβει τι ρόλο παίζει ο καθένας σ’ αυτό το πράγμα που ονομάζεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ