Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2015 - Strymonikos Today

olmpz

olmpz

Με τον κατακπληκτικό Νικόδημο Χαλιάζη (που διαδέχεται πλέον τον Άγγελο Βούλγαρη...) να κατεβάζει τα ρολά της εστίας του και με ένα γκολ του Γιώργου Βούλγαρη, ο Ηρακλής Μοδίου πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη του και μάλιστα εκτός έδρας μέσα στην έδρα της Προοόδου Αδάμ με 0-1.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

prstrn

prstrn
Γράψε βρε ιστορία δυο λόγια και για μας... Τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε διαστημική τροχιά!!!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

xrm

xrm
Ρευστότητα στην αγορά με τη μέθοδο των μικροδανείων μέχρι 25.000 ευρώ, διαμέσου της δημιουργίας Αναπτυξιακής Τράπεζας ή Ταμείου, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομίας δήλωσε ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης στη γενική συνέλευση των εμπόρων, και το γνωστοποίησε με σημερινή της ανακοίνωση η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2015 00:00

Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο !!!

grf

grf
Τι κι αν έλειπε ο μισός Βρασίδας χθες... Οι πιτσιρικάδες που κλήθηκαν να καλύψουν τις θέσεις της ενδεκάδας έδειξαν ότι το πιο όμορφο γκράφιτι μέσα στο χορτάρι είναι αυτό που γίνεται με δίψα και με όρεξη να προσφέρεις!

skpv

skpv
Ανοιχτή σύσκεψη με θέμα την ευαισθητοποίηση των πολιτών και το συντονισμό των φορέων για την αποτελεσματικότερη φύλαξη της λίμνης κατά την περίοδο αναπαραγωγής των ιχθυοπληθυσμών της,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ