Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 - Strymonikos Today

klps

klps
Μεγάλη νίκη του ανδρικού τμήματος την Κυριακή που μας πέρασε επί του Παναθλητικού.

Μάλιστα κάλυψε και την διαφορά των 15 πόντων που είχε χάσει εκτός έδρας. Τελικό αποτάλεσμα 62-46.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

eptz

eptz

Εκτενή αναφορά στην απόφαση των γονέων της δεκαεπτάχρονης Αναστασίας, στη Διονυσία και τον Παναγιώτη, να συναινέσουν στη δωρεά των σωματικών οργάνων της κόρης τους, κάνει σήμερα με άρθρο της η ιταλική εφημερίδα «Κοριέρε Ντέλα Σέρα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

astr

astr

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία αστρονομικά φαινόμενα συμπίπτουν την Παρασκευή 20 Μαρτίου:

Η ολική έκλειψη Ηλίου, η Σούπερ - Σελήνη, αλλά και η αρχή της Άνοιξης!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

lmp

lmp

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ασπροβάλτας μαζί με τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό σύλλογο ''Ελλήσποντο'' Ασπροβάλτας διατηρούν για ακόμα μία χρονιά το έθιμο και σας προσκαλούν στην λαμπαδηφορία που διοργανώνουν την Κυριακή στις 22 Μαρτίου 2015.

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

aep

aep

Με μια απόφαση-σταθμό, το δικαστήριο Σερρών έκρινε αθώους το πρωί της Παρασκευής 156 Σερραίους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, καφενείων, cafe που βρέθηκαν στα δικαστήρια εξαιτίας μηνύσεων της εταιρίας διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων ΑΕΠΙ, ότι δεν πλήρωναν τα ποσά που απαιτεί η εταιρία για να παίζουν μουσική στα καταστήματά τους ή να χρησιμοποιούν συσκευές που μπορούν να μεταδώσουν μουσική (TV, ραδιόφωνο).

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

lmp

lmp
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Νέων Βρασνών όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σεβόμενος τα ντόπια έθιμα των προγόνων του, θα αναβιώσει το έθιμο στην πλατεία του χωριού.

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ