Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2015 - Strymonikos Today

plrg

plrg
Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι οι πελαργοί είναι άνθρωποι μεταμορφωμένοι και στην Ευρώπη ότι η εγκατάσταση ενός ζευγαριού πελαργών σε έναν τόπο προμηνύει καλή σοδειά για την περιοχή, ίσως γιατί μια από τις αγαπημένες τους τροφές είναι οι ακρίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

apps

apps
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΟΛΒΗ ΑΠΟ 1/4/΄15 ΕΩΣ 30/5/΄15 !!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

pkfr

pkfr
Τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Αστέρα Ανάληψης αντιμετώπισε σήμερα (σ.σ. 29/3/2015) ο ΠΑΟΚ Σταυρού (με τον Σάββα Μπλεμπιτζόγλου να μην έχει για ακόμα ένα παιχνίδι τον βασικό τερματοφύλακα Χαρίδη στη διάθεση του)

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ansg

ansg

Πέντε σειρές στον τοίχο του προφίλ του κόουτς της Τρωάδας Ασπροβάλτας Γιώργου Ανδρεάδη πριν λίγες μέρες, γέμισαν χαρά όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας και ιδιαίτερα όλους εμάς τους παλιότερους που αγωνιστήκαμε συμπαίκτες ή αντίπαλοι με έναν από τους Θρύλους της Τρωάδας τον Αντώνη Σαγιά.
Κατηγορία ΣΠΟΡ

aetv

aetv
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΑΕΤΟΣ Άνω Σταυρού επικράτησε του ΤΡΙΤΩΝ Βόλβης με σκορ 3-0.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

vrnp

vrnp
Για ογδόντα σχεδόν λεπτά κανείς από όσους βρεθήκαμε χθες στο γήπεδο των Νέων Βρασνών δεν μπορούσε να εξηγήσει, αν ο Βρασίδας προσπαθούσε να αυτοκτονήσει αγωνιστικά ή αν δεν είχε παρουσιαστεί ο ίδιος στο γήπεδο και έστειλε σωσίες στην θέση των παικτών του....

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ