Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2015 - Strymonikos Today

prv

prv
Την Κυριακή 26 Απριλίου στην αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος Ν. Μαδύτου θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Ραχήλ Μαρτίδου με τίτλο " Ένας μαρκαδόρος μια φορά βγήκε απο το κουτί του και είπε Γειά "

Κατηγορία Πολιτισμός

trlf

trlf
Άνοιξαν όλοι οι δρόμοι για την Τρωάδα μετά από τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής. Και τώρα η τύχη για την κατάληξη της φετινής προσπάθειας βρίσκεται στα δικά της χέρια (και πόδια)!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

krm

krm
ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ.

Κατηγορία Πολιτισμός

aetx

aetx
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 2-2. Ο ίδιος διαιτητής σφύριξε μέσα σε μια εβδομάδα τα: Αρέθουσα - Τρωάδα και Αετός - Ξηροπόταμος. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν παράπονα από την διατησία!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

vrth

vrth
Με σκορ 2-1 επικράτησε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Νέων Βρασνών, έχοντας ως αντίπαλο την ομάδα της Αρέθουσας, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

ikn

ikn
Εσύ τα βράδια στ΄ όνειρο σου να γυρνάς, για κάποιο όραμα συνέχεια να μιλάς... Σαν τελευταίοι Μοϊκανοί για το αδύνατο ικανοί και για την τρέλα!!!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ