Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2015 - Strymonikos Today

vstd

vstd
Το  Δημοτικό Σχολείο Νέων Βρασνών, συμμετείχε για 4η φορά, στη Διεθνή Καμπάνια  προσφέροντας ένα σημαντικό μάθημα στους μικρούς μαθητές!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

fos

fos
Την κυριακή 26 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στον Σταυρό Θεσ/νίκης το ''sougliani trail'' ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Στρατονικό Όρος. Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της περιοχής μας που ξεπερνά κατά πολύ τα στενά τοπικά όρια και απλώνεται πλέον με τις θετικότερες εντυπώσεις σε Πανελλήνια κλίμακα!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

mxp

mxp
Προσωπικές και επαγγελματικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, σε ένα αβέβαιο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, με οδηγούν για το καλό του τόπου και της παράταξης, να κάνω έγκαιρα ένα βήμα πίσω, ανοίγοντας τη διαδικασία διαδοχής μου στο Δήμο Αριστοτέλη.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

stv

stv
Αντέχει με αξιοθαύμαστη αγωνιστική ψυχραιμία και με φοβερή διοικητική λειτουργία και αγγίζει για τα καλά πλέον το όνειρο!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

fst

fst
Έχασε ένα παιχνίδι - Γιόρτασε μια ΠΑΝΑΞΙΑ ΑΝΟΔΟ στην τελευταία εντός έδρας εμφάνιση του ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

krg

krg

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΕΤΟ που αν και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες για κάτι καλύτερο, δεν αφήνει κανένα παιχνίδι στη τύχη και παλεύει πάντα για θετικό αποτέλεσμα.
Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ