Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015 - Strymonikos Today

 

lgdc

lgdc

Από το ''ξύλο που μάζεψε'' σχεδόν σε όλο το παιχνίδι μέσα στην αντίπαλη ρακέτα ο αγέραστος Στράτος Αλεξινάκης μέχρι τα ''φρέσκα πόδια'' του Παναγιώτη Γκαιδατζή στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα με τον ΑΣΚ Λαγκαδά, όλοι οι παίκτες του  Αριστοτέλη Σταυρού μάτωσαν, τα έδωσαν όλα και αφού κατέθεσαν την ψυχή τους στο παρκέ κατάφεραν και κλείδωσαν την οριστική σωτηρία της ομάδας στη φετινή κατηγορία!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

mrdr

mrdr
Η Αρέθουσα πρέπει Πανελλαδικά να ειναι το μοναδικό χωριό με τόσους πολλούς Μαραθωνοδρόμους. Σίγουρα η παράδοση παίζει κάποιο ρόλο σ αυτό, αλλά δεν είναι ΜΟΝΟ αυτή η αιτία .

Κατηγορία ΣΠΟΡ

diks

diks
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΚΕΡΔΥΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Η ΗΜΕΡΙΔΑ : ''ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ"

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

oxr

oxr
Ας τους θυμόμαστε πάντα με Δόξα και Τιμή: 76 χρόνια συμπληρώνονται αυτές τις μέρες από την εποποιία των οχυρών της Γραμμής Μεταξά.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

psx

psx
Η Μεγάλη Εβδομάδα παρουσιάζει την μεγαλύτερη ποικιλία συνθέσεων, ύμνων και μελών ενώ παρελαύνουν όλοι οι ήχοι προκειμένου να αποδοθεί το βαθύ περιεχόμενο των ημερών αυτών.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

elkn

elkn
Που να χωρέσει η Γ΄κατηγορία την ποδοσφαιρομάνα και μια από τις πο ιστορικές ομάδες του νομού Θεσ/νίκης, Νέα Μάδυτο;

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ