Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2015 - Strymonikos Today

ankl

ankl
Ανίτα Κλήμη: Μου ανέθεσαν και επίσημα πλέον τη μετάφραση ενός σπουδαίου βιβλίου που ήδη είχε κάνει αίσθηση στο εξωτερικό. Το βιβλίο αυτό είχε διαβάσει νωρίτερα ο κ. Γκουτζιούδης και συμφώνησε με τον κ. Καραδέδο να μεταφραστεί και να εκδοθεί στα ελληνικά για το ευρύ κοινό, καθώς δεν απευθυνόταν μόνο σε θεολόγους και μάλιστα βιβλικούς.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

psx

psx
Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ/Σ της Πρωταθλήτριας Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας 2014-2015 Θύελλας Περιστερώνα, ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει το δρόμο σας και να σας οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

vrspsx

vrspsx

Το Δ.Σ. του Βρασίδα Βρασνών, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων του συλλόγου σας εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ggk

ggk
Απέσπασε τις πιο θερμές κριτικές του κοινού και των ανθρώπων του Θεάτρου και κατάφερε όχι μόνο να κλέψει τις εντυπώσεις στη φετινή χειμερινή σεζόν, αλλά και να προβάλει ήδη ως ένα από τα φαβορί στις φετινές υποψηφιότητες για τα 3α θεατρικά βραβεία κοινού All4fun (Χειμερινή σεζόν 2014-15) !!!

Κατηγορία Πολιτισμός

psxb

psxb
ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ: Κάθε ευχή μας ας ταξιδεύει στον κόσμο για να μεταφέρει σε όλους σας το γιορτινό μήνυμα:

Κατηγορία ΣΠΟΡ

psxt

psxt
Οι αθλητές, η τεχνική ηγεσία και το Δ/Σ της ΑΕ Αγίου Γεωργίου, εύχονται ολόψυχα σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

dxt

dxt
Ο Φορέας Διαχείρισης λιμνών Κορώνειας Βόλβης (Φ.Δ.) στο πλαίσιο του έργου: «Εποπτεία και αξιολόγηση της κατάστασης διατήρησης ειδών ορνιθοπανίδας στην περιοχή αρμοδιότητας του Φορέα Διαχείρισης λιμνών Κορώνειας Βόλβης» θα πραγματοποιήσει δακτυλιώσεις στη λίμνη Κορώνεια

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

psx

psx
Το Δ/Σ, οι προπονητές και οι αθλητές όλων των τμημάτων της αθλητικής οικογένειας Μπάσκετ του Αριστοτέλη Σταυρού, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

pgrst

pgrst

Επίσημη πρόταση προς το Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO, να ανακηρυχθεί το 2016 Παγκόσμιο Έτος Αριστοτέλη, με αφορμή τη συμπλήρωση 2.400 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου έχει υποβληθεί από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αριστοτέλη.
Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

psx

psx
Το νέο Δ/Σ και όλα τα μέλη του Συλλόγου Νέων Ξηροποτάμου εύχονται σε όλο τον κόσμο αυτό το Πάσχα η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την λύτρωση στις ψυχές όλων μας!

Κατηγορία Πολιτισμός
Σελίδα 1 από 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ