Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2015 - Strymonikos Today

psp

psp
O ΠΑΟΚ Σταυρού είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου Πέτρου Σαλέπη ως Προπονητή και Ποδοσφαιριστή για τον επόμενο χρόνο.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

kdr

kdr
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΜΒΑΚΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ.

Κατηγορία Πολιτισμός

tm

tm
Ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ).

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ar

ar
"Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα μας ήταν πρωτοφανής γι'αυτό και θέλουμε να ευχαριστησουμε τον κόσμο που ηρθε πρωτίστως από το χωριό μας και βέβαια από τα γύρω χωριά, ακόμα και από την Θεσν/νίκη''.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

xrb

xrb
Ο ΠΑΟΚ Ανοιξιάς σας προσκαλεί στον 3ο ετήσιο καλοκαιρινό χορό του που θα γίνει στο Πολιτιστικό κέντρο ''Κοτύωρα'' Ανοιξιάς, το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Κατηγορία ΣΠΟΡ

pft

pft

Για ακόμη μία φορά μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, αργά το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου προς ξημερώματα Πέμπτης 13 Αυγούστου, στον νυχτερινό ουρανό του βορείου ημισφαιρίου -και της Ελλάδας- θα κορυφωθεί η πιο εντυπωσιακή βροχή από πεφταστέρια, διάττοντες Περσείδες.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

kts

kts
Περισσότερα από 800 παιδιά φιλοξενήθηκαν ήδη στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις του δήμου Βόλβης, που βρίσκονται στο πλατανόδασος του Σταυρού, υπό την ονομασία «Παιδική Εξοχή Σταυρού».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

og

og
Έχουμε δει ευφάνταστους τρόπους να αφήνει κανείς το αυτοκίνητό του σε όποιο σημείον τον εξυπηρετεί καλύτερα, όμως αυτό ίσως ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

km

km
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε χτες το μεσημέρι  στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Κόμβου Ασπροβάλτας με τριάντα  μετανάστες, μεταξύ των οποίων και δεκαοκτώ 18 ανήλικα παιδιά.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ