Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 - Strymonikos Today

tmn

tmn
Έτσι έφτασαν. Οι πατεράδες μπροστά με τα παλικάρια που είχαν απομείνει... Με δυό - τρία τσεκούρια και κάποια φτυάρια που τους έδωσε ο στρατός για να κάνουν καλύβες. Οι γεροντότεροι πιο πίσω. Με άδειους από ψωμί τουρβάδες και τα καντήλια της Αγιάς Παρασκευής που πρόλαβαν να πάρουν φεύγοντας...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

mpr

mpr
Η Καλλιτεχνική Εταιρία ¨Προσκήνιο¨ και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το αριστουργηματικό παραμύθι ¨Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ¨ του Αντουάν Ντε Σαιντ Εξυπερύ στο αμφιθέατρο Ασπροβάλτας την Παρασκευή 21 Αυγούστου και ώρα 21:00.

Κατηγορία Πολιτισμός

kf

kf
Πέρυσι έφτασε μέχρι τα Play-off ανόδου για την Β΄ κατηγορία, αλλά έχασε από τον Προφήτη μέσα στο ουδέτερο του Μελισσουργού όπου αγωνίζονταν ως έδρα. Ο πόθος στην Φλόγα Κοκκαλούς παραμένει και μάλιστα σιγοκάιει διπλά!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

kp

kp
Μετά τον κατάπλου του «Ελ. Βενιζέλος» στο λιμάνι, οι πρόσφυγες θα επιβιβάζονται σε λεωφορεία για να μεταφερθούν στη συνοριακή γραμμή Ελλάδας - ΠΓΔΜ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

kv

kv
Ο πατέρας του ο κυρ-Θανάσης αγωνίστηκε σε μυθικές εποχές στον ΠΑΟΚ Σταυρού. Ο Νίκος Καβάζης έχοντας αυτές τις ρίζες να τον συνδέουν με τον Σταυρό και τον Ασπρόμαυρο Δικέφαλο, δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται σε ''πάτρια εδάφη'' και σε αυτόν τον δεύτερο κύκλο που κάνει ξανά στον ΠΑΟΚ Σταυρού!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ