Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 09 Αύγουστος 2015 - Strymonikos Today

pngx

pngx

Εκατονταπυλιανή, Φανερωμένη, Κοσμοσωτήρα, Χοζοβιώτισσα, Εικοσιφοίνισσα, Σουμελά, Γοργοεπήκοος... Είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που η πλούσια θρησκευτική μας παράδοση έχει προσδώσει στις παναγίες της, τις Παναγίες τις Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

plf

plf
Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων ''Μέρες Πανηγυριού''ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Τοπική Κοινότητα της Νέας Μαδύτου, διοργανώνουν και φέτος τα ''Πλακούδεια 2015'' και καλούν τα μικρά παιδιά να ξεκινήσουν εγγραφές συμμετοχών για τον τελικο σχεδιασμό και οργάνωση των αθλοπαιδιών.

Κατηγορία Πολιτισμός

kg

kg
Ανακοίνωση με την οποία απαντά σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα «Αυγή», το οποίο αναφέρει ότι η Αμφίπολη είναι ένα φιάσκο, εξέδωσε η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών και Υπεύθυνη Ανασκαφέας Τύμβου Καστά Αμφίπολης, Κατερίνα Περιστέρη.

Κατηγορία Πολιτισμός

flr

flr
Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών κατέκτησαν στο Final Λίμνης Βεγορίτιδας οι Άγγελος Ραμιώτης / Βασίλης Κόκκινος, που νίκησαν τους Δημήτρη Νιώπα / Θανάση Παπαδημητρίου με 2-1 σετ (17-21, 25-23, 15-11) στον αγώνα για την 3η / 4η θέση, έπειτα από συγκλονιστική μάχη.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

plp

plp
Έγραψε ιστορία η εθνική ομάδα ανδρών στο πόλο αφού κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, σφραγίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ