Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015 - Strymonikos Today

td

td
Η περσινή προσπάθεια ανόδου σταμάτησε για τον Εθνικό Προφήτη μέσα στο Σχολάρι μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι εμπειρίες όμως, ιδιαίτερα της φανταστικής πορείας του περσινού Β΄ γύρου του πρωταθλήματος αποτελούν την καλύτερη βάση για να χτιστεί φέτος το οικοδόμημα της ανόδου.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ag

ag
Λύνει κάβους και σαλπάρει οργανωμένος για τα καλά πλέον ο Ηρακλής Μοδίου, με όνειρα να πετύχει τον ''13ο άθλο'' της ανόδου στο φετινό του ταξίδι.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ng

ng
Σε μια νέα και ιδανικά διαμορφωμένη για τις ανάγκες του Συλλόγου αίθουσα, ο Α.Σ. Θετική Ενέργεια και ο Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών Πάρις Παρισσίδης ξεκινούν την φετινή χρονιά με νέες προοπτικές και νέους μεγάλους στόχους διακρίσεων των αθλητών.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

nap--

nap--
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα σχολικά δρομολόγια, για τη μεταφορά 12.000 μαθητών στην Κεντρική Μακεδονία, μια μόλις ημέρα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

lv

lv
Παρουσιάστηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. χθες 9/9/2015) οι υποψήφιοι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη σε Α” και Β” Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

nd

nd
Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄ περιφέρεια Θεσ/νίκης για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

fd

fd
Στα δημοτικά σχολεία της εδαφικής αρμοδιότητας του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας, μετά τον Αγιασμό της Σχολικής χρονιάς, θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ