Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 - Strymonikos Today

ar1

ar1
Γράφει ο Θοδωρής Σαββίδης: Με νίκες στην πρεμιέρα για ανδρικό και παιδικό ο Αριστοτέλης.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

t1

t1
Ήλιος λαμπρός που σκόρπισε τα σύνεφα των προβλημάτων των τελευταίων αγώνων της περσινής περιόδου και χαμόγελα αισιοδοξίας για την ΑΕ Αγίου Γεωργίου έφερε η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος με την μεγάλη εμφάνιση και τη νίκη με 3-1 επί του αξιόμαχου ΠΑΟΚ Ανοιξιάς!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

krm

krm
Τις διαδικασίες για την ενοποίηση των αριθμών ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και αστυνομικής ταυτότητας με στόχο την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, ξεκινά ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως δήλωσε, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

st1

st1
Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ μέσα στον Άγιο Βασίλειο, ο ΜΑΣ Στίβος απέδειξε ότι έχει μέταλο ψυχής και ότι παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα όπου και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καπουσίζη σε 2-2.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

d2

d2
Η Δράση Εθελοντών Πολιτών (ΔΕΠ) της Νέας Μαδύτου, ύστερα από απαίτηση των τοπικών επιτηδευματιών και πολιτών προσκαλεί στην πρώτη γενική συνέλευση τους κάτωθι φορείς:

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ps

ps
Στην φετινή του πρεμιέρα ο Βρασίδας Βρασνών ευτύχησε να έχει με το μέρος του το πιο γλυκό ''διπλό τρομοκρατικό χτύπημα'' που θα μπορούσε να υπάρξει από τον Αντώνη Πασαλή που αποδεικνύει ότι μόνο τυχαία δεν φέρνει το Nickname αυτό εδώ και χρόνια.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

lm

lm
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, το Σάββατο 26/9/2015 διοργάνωσαν μια από τις σημαντικότερες κοινωνικές δράσεις στη Λίμνη Βόλβη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Συμμετέχουμε Ισότιμα», που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ