Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2015 - Strymonikos Today

pg2

pg2
Ουρητηροσκόπηση είναι μία ενδοσκοπική όπως λέμε μέθοδος, κατά την οποία εισάγουμε στον ουρητήρα και στο νεφρό, διαμέσου της ουρήθρας και της κύστης υπό άμεση όραση, ένα λεπτό εργαλείο που λέγεται ουρητηροσκόπιο.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

atm

atm
Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σταυρού Ανακοίνωση: Πεζοπορία Γράμμος: Αετομηλίτσα,Αρένες, Γκέσος, Σκίρτση (Περήφανο), Τσούκα Πέτσικ (2520).

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ptx

ptx
Η δημοσιογραφική επίσκεψη της Βρεττανής freelancer, LizzieEnfield, η οποία ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή κλείνει έναν πραγματικά σπουδαίο κύκλο δημοσιογραφικών και επαγγελματικών επισκέψεων, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο δίμηνο στην περιοχή της Ολυμπιάδας / Βαρβάρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

tkd

tkd
Ιστορικές στιγμές ζει ο Α.Σ. Ξηροποτάμου και οι άνθρωποι του μετά από τις εκπληκτικές εμφανίσεις και επιτυχίες του συλλόγου που αγωνίζεται για πρώτη φορά στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

trx

trx

Έχει θρέψει γενιές και γενιές και πλέον η χάρη του γνωρίζει δόξες ακόμα και στα πιο δημιουργικά εστιατόρια. Χειμώνας έρχεται σιγά- σιγά άλλωστε, μια ζεστή σουπίτσα με τραχανά είναι ό,τι καλύτερο… !!!

Κατηγορία Φαγητό

d1

d1
Μπορεί μέχρι πρότινος οι υπέρμαχοι της θεωρίας ότι υπάρχει ζωή στον Άρη να θεωρούνταν γραφικοί, με τους δημιουργούς ταινιών επιστημονικής φαντασίας να φαντάζονταν μικρά πράσινα πλάσματα να κατοικούν στον «Κόκκινο Πλανήτη», όμως, το σενάριο εξωγήινης παρουσίας μοιάζει παραπάνω από ρεαλιστικό μετά τις ιστορικές ανακαλύψεις των επιστημόνων της NASA.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ