Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 - Strymonikos Today

pdt

pdt
Ξεκινά αύριο, Πέμπτη και ώρα 00:01 η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

mtf

mtf

«Φαίνεται ότι η μεταφορά των μαθητών έχει καταντήσει ανέκδοτο» διαμηνύει στον Alpha 96.5 ο Στάθης Γεωργιάδης, πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Λαγκαδά, τονίζοντας μάλιστα ότι το συγκεκριμένο ζήτημα παρουσιάζεται κάθε έτος.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

fst

fst
Συγκινημένη με φωνή που έσπαγε, η Κατερίνα Περιστέρη παρουσίασε αναλυτικά τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανασκαφή στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης.

Κατηγορία Πολιτισμός
Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 00:00

Καφές! Η συνήθεια που έγινε λατρεία

kf

kf
Στις 29 Σεπτεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ. Μια γιορτή που αφορά όλους: Αγουροξυπνημένους, μερακλήδες, πικραμένους & κυρίως, φίλους...

Κατηγορία Φαγητό

grp

grp
Εις ανάμνησιν της διάσωσης του χωριού των Βρασνών από την φοβερή πυρκαγιά του Οκτωβρίου του 1991 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Αγίου Γεωργίου Βρασνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 00:00

Ο Δήμος Βόλβης ευχαριστεί...

dg

dg
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

gp

gp
Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας - Βόλβης σε συνεργασία με την Birdlife International και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία διοργανώνει την Γιορτή Πουλιών για φέτος, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις των Λουτρών Βόλβης του Δήμου Βόλβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ