Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2015 - Strymonikos Today

eg

eg
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10.00 π.μ. θα ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης των μαθημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Αριστοτέλη στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού

Κατηγορία ΣΠΟΡ

kt

kt
Την αποτυχία και απαξίωση των προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού που πραγματοποιήθηκαν από το 2013 και μετά, με συνέπεια η απορροφητικότητα των κονδυλίων να μην υπερβαίνει το 20%, αναδεικνύει ο Σύλλογος των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

mt

mt
Σε αναζήτηση λύσης της τελευταίας στιγμής έχουν επιδοθεί, για έναν ακόμη Σεπτέμβρη, οι περιφερειακές Αρχές της χώρας, προκειμένου, πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, να ρυθμιστεί το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

kn

kn
Χθές Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση, μετά από αίτημα του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., με την υπηρεσιακή Υπουργό Παιδείας κα Κιάου όπου το ΔΣ έθεσε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της εκπαίδευσης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

trs

trs
Την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Σταυρού – Ολυμπιάδος, λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα ένας 31χρονος οδηγός φορτηγού.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ