Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015 - Strymonikos Today

xls

xls
Εκτός του ψηφοδελτίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Β' Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης θα μείνει η Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία έχει εκλεγεί τρεις φορές βουλευτής με τους ΑΝΕΛ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

kmp

kmp
Στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου έχουν καταθέσει δηλώσεις συμμετοχής 19 κόμματα και 5 συνασπισμοί κομμάτων.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

rdk

rdk
Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να διανεμηθούν ροδάκινα στους κατόχους της κάρτας αλληλεγγύης που κατοικούν στον δήμο Βόλβης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015 00:00

ΠΑΟΚ Σταυρού: Ευχαριστούμε από Καρδιάς !!!

fx

fx
Ανακοίνωση ΠΑΟΚ Σταυρού: Το Δ/Σ , οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο ΠΑΟΚ Σταυρού και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σταυρού, ευχαριστούμε θερμά και δημόσια:

Κατηγορία ΣΠΟΡ

mrk-

mrk-

Με την Βουλευτή του κόμματος Κατερίνα Μάρκου επικεφαλής, ανακοινώθηκε όπως ήταν αναμενόμενο το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού για την Β΄ εκλογική Περφέρεια Θεσ/νίκης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ptr

ptr
Σε τιμές που δεν είδαν ούτε τις πολύ καλές εποχές πριν από την κρίση θα προμηθεύονται οι καταναλωτές από τον Οκτώβριο το πετρέλαιο θέρμανσης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

psx

psx
Δασική και χορτολιβαδική έκταση έκαψε φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα, από άγνωστη αιτία, στο Σοχό, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

len

len
Στη δημοσιότητα έδωσε τα ονόματα των υποψηφίων για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου η Λαϊκη Ενότητα, τονίζοντας ότι κυρίαρχη είναι η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

fmls

fmls
"Έκλεισε" το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Στην πρώτη θέση της λίστας θα βρίσκεται, όπως αναμενόταν, ο πρ. βουλευτής Σωκράτης Φάμελλος και έπεται, όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, ο πρ. αν. Υπ. Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ