Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 - Strymonikos Today

drm

drm
Πέντε (5) στοχευμένες επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ στελεχών του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού και εκπροσώπων αυστριακών τουριστικών γραφείων θεματικού τουρισμού πραγματοποιήθηκαν στις 7, 8 & 9 Ιανουαρίου στη Βιέννη, προκειμένου να σηματοδοτήσουν τη σύναψη νέων συνεργασιών και να προκαλέσουν προσέλκυση τουριστικών γραφείων από την εύρωστη Αυστρία προς την ανατολική Χαλκιδική.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

lsx

lsx
Να  δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη Μουσείο Γαστρονομίας, προτίθεται η Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας,  όπως αποκάλυψε σήμερα  ο επικεφαλής της, Γιώργος Μαστροδημήτρης από τον Σταυρό Θεσ/νίκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ με αφορμή τη διοργάνωση του Ετήσιου Συμποσίου το βράδυ (σ.σ. 11/1/2016) σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

p16

p16
Ο ΟΜΑΣΚ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/1/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 π.μ. ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ (MOTOCROSS)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

drn

drn
Στα πλαίσια της ομαδικής προπόνησης  που ανακοινώσαμε με πρόσφατο δελτίο τύπου και θα πραγματοποιηθεί από τον Φ.Ο.Σ. Σταυρού στο Στρατονικό Όρος στις 21/02/2016,  θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ