Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 18 Ιανουάριος 2016 - Strymonikos Today

kag

kag
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΕΘΙΜΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

Κατηγορία Πολιτισμός

olm

olm
Το είπαν και το έκαναν οι Πειρατές της Αναγέννησης Ολυμπιάδας. Η πολυπόθητη άνοδος στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Χαλκιδικής ήρθε και δικαίωσε όλα τα παιδιά που πίστεψαν σ΄ αυτήν, στο συμβούλιο που έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε στην προσπάθεια τους και στον κόσμο που στάθηκε δίπλα τους από την μέρα που πραγματικά εδώ και δυό χρόνια, το σωματείο αυτό αναγεννήθηκε !!!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

xnv

xnv
Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και ειδικότερα η χιονόπτωση και ο παγετός στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης).

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

aet

aet
Δεύτερη σερί νίκη για τον ΑΕΤΟ που φαίνεται να ξεπέρασε το ψυχολογικό βάρος των συνεχόμενων αποτυχιών. Με εφαλτήριο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές μάλιστα, ξεκινάει αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο γύρο με σκοπό την ολική επαναφορά.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

xionnymf

xionnymf

Ξύπνησαν στα.. λευκά σήμερα πολλές περιοχές ευρύτερα της Θεσσαλονίκης με αποκορύφωμα τους χιονισμένους ημιορεινούς και ορεινούς όγκους Χολομώντα, Χορτιάτη και Κερδυλλίων που το έχει στρώσει για τα καλά. Χιόνια όμως είχαμε και σε αρκετές πεδινές περιοχές με τις άσπρες νιφάδες να βάφουν άσπρα τοπία και φτάνουν μέχρι τις ακτές του Στρυμονικού κόλπου στον Σταυρό, στην  παραλία Βρασνών και ευρύτερα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ