Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 - Strymonikos Today

agd

agd
Έτοιμοι για δυναμικότερες κινητοποιήσεις δηλώνουν και οι αγρότες της επαρχίας Λαγκαδά, οι οποίοι ήδη έχουν δημιουργήσει τρία μπλόκα σε... αναμονή, πριν την αυριανή συγκέντρωσή τους («και ό,τι... προκύψει») στο Δερβένι.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

anst

anst
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες άμεσης προστασίας και αποκατάστασης του αναγλύφου της περιοχής στον Λόφο-Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη, όπως προέκυψε από την αυτοψία που διενεργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 στο ταφικό μνημείο από κλιμάκιο στελεχών του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

blg

blg
Δήμος Βόλβης: Αρχίζει συνεργασία με το δήμο Razlog Βουλγαρίας

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

oln

oln
Ο Δήμος Αριστοτέλη ξεκίνησε δυναμικά την συμμετοχή του στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για την νέα χρονιά, με την παρουσία του στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs 2016 (την τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη), η οποία διεξήχθη από 12-17 Ιανουαρίου στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

lgdk

lgdk
Το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στις 07:30 το πρωί στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας στο ύψος της διασταύρωσης Λαγκαδικίων έκανε αναγκαία την εκτροπή οχημάτων από παράπλευρες οδούς.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

tsg

tsg
Ξεχωριστή ημέρα η σημερινή σ.σ.(20/1/2016) για την Έλαφο, την Πιερία και για όλη την Ελλάδα. Ένας Ήρωας μετά από 41 χρόνια επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

lks

lks
Μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης σύσσωμη η Σάρτη υποδέχθηκε το μεσημέρι τα λείψανα του Εφέδρου Ανθυπασπιστή Θεοφάνη Λουκάκη, ο οποίος έπεσε υπερασπιζόμενος την Κύπρο από τους Τούρκους και μετά από 42 χρόνια επέστρεψε ως ήρωας στη γενέτειρα του.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

vol1

vol1
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα με τοπικές βροχές στα νότια και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στα νοτιοανατολικά μέχρι το μεσημέρι. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά τις πρωινές ώρες.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ