Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 06 Ιανουάριος 2016 - Strymonikos Today

amx

amx
Με την ελπίδα το 2016 να φέρει μια βιώσιμη λύση στο Κυπριακό τελέστηκε σήμερα για πρώτη φορά ,μετά από 42 χρόνια, ο Αγιασμός των Υδάτων στην θάλασσα της κατεχόμενης Αμμοχώστου. Η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην θάλασσα έγινε σε μικρή απόσταση από την περίκλειστη περιοχή της κατεχόμενης πόλης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

smrn

smrn
Για πρώτη φορά έπειτα από το 1922 και σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε, σήμερα (06/01) στη Σμύρνη, ο εορτασμός των Θεοφανίων. Η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και ο αγιασμός των υδάτων έγινε, 94 χρόνια μετά, στο λιμάνι της πόλης, μπροστά από το κτίριο του ελληνικού προξενείου, ύστερα από επίσημη άδεια που έλαβαν από τις τουρκικές αρχές.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

dlx

dlx
Ο Δ/ντης και ο σύλλογος διαδασκόντων του Δημοτικού σχολείου Νέων Βρασνών σας προσκαλούν στην διάλεξη που διοργανώνει την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στις 5.00 μ.μ. με θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου στη σωστή διατροφή των παιδιών»

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

mkr

mkr
Στην Ασπροβάλτα Θεσ/νίκης καταγράφηκε σήμερα ανήμερα των Θεοφανείων, ένα Πανελλήνιο ρεκόρ: Αυτό του πιο μικρού κολυμβητή που βούτηξε για τον Τίμιο Σταυρό στα παγωμένα νερά του Στρυμονικού κόλπου !!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ