Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 07 Ιανουάριος 2016 - Strymonikos Today

lv

lv
Στον ιδιαίτερης γραφικής ομορφιάς χώρο της παραλία της Μικρής Βόλβης χωρίς δριμύ ψύχος, αλλά με έντονο αέρα φέτος, τελέστηκε με την δέουσα λαμπρότητα ο Αγιασμός των Υδάτων από τον Μητροπολίτη Λαγκαδά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

klr

klr
Ο Πατέρας Κύριλλος κλαίγοντας, έριξε τον σταυρό στη θάλασσα της Σμύρνης, καλώντας τους κολυμβητές να πέσουν στο νερό, όχι μόνο για να πιάσουν το σταυρό αλλά και για να φιλήσουν το βυθό, όπου βρίσκονται οι πρόγονοι μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ag1

ag1
Μια από τις πιο όμορφες και γραφικές Τελετές του Αγιασμού των Υδάτων γίνεται ανήμερα των Θεοφανείων στην Ολυμπιάδα Χαλικιδικής.  Ο Τίμιος Σταυρός μεταφέρεται με πομπή από το Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στο κέντρο της παραλίας και ρίχνεται στα νερά του Στρυμονικού κόλπου από την παλιά σκάλα μπρστά στο χωριό και πολλά νεαρά παιδιά βουτούν από εκεί για να τον πιάσουν και να πάρουν την ευλογία του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

vsp

vsp
Ο Φ.Ο.Σ.Σταυρού προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου την Κυριακή 17/01/2016 στην περιοχή της Παλιόχωρας σε υψόμετρο 470 μ. για την κοπή της Βασιλόπιτας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

gns

gns
Το όνομα Γιάννης: Αγαπημένο των παροιμιών. Χωρίς αυτόν όμως προκοπή δεν κάνουμε, συνήθως θα τον βρούμε να σπέρνει κουκιά κι ενίοτε τον καίμε και τον αλείφουμε με λάδι....

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ