Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 - Strymonikos Today

prgp

prgp

Εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων είναι αυτή που ξεκινάει αύριο με τους με διάφορες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες να αντιδρούν στις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο Ασφαλιστικό και τα μέτρα του 3ου μνημονίου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ptk

ptk
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο ''Αρχοντικό'' ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού θα κόψει την καθιερωμένη πίτα του νέου έτους.

Κατηγορία Πολιτισμός

mds

mds
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαμβακιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρής Βόλβης καλούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες φίλους τους στην αιμοδοσία που διοργανώνουν από κοινού, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Μικρής Βόλβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

svm

svm
Οι αθλητές των συλλόγων Πολεμικών Τεχνών της περιοχής μας και ο Δάσκαλος Πάρις Παρισσίδης σας προσκαλούν στο 16ο Σαββατοκύριακο Μαχητικών Αθλημάτων που θα γίνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στον Σταυρό και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στα Νέα Βρασνά

Κατηγορία ΣΠΟΡ

sxp

sxp
Τα Αιωνόβια Πλατάνια Σχολαρίου είναι το 1ο Μνημείο της Φύσης στην Ελλάδα. Πρόσφατα συμπεριλήφθηκαν στην έκδοση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων "Τα Μεγαλειώδη Δέντρα του Ζαγορίου και της Κόνιτσας. Υπεραιωνόβια δέντρα που σεβάστηκε ο χρόνος. Δέντρα κιβωτοί βιοποικιλότητας και μνημεία πολιτισμού".

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

mnx

mnx
Η κρίση στα Ίμια δεν τερματίστηκε με την πτώση του ελικοπτέρου ούτε καν με την “συμφωνία της Μαδρίτης” το 1997, όταν Σημίτης και Ντεμιρέλ συνοδευόμενοι από τους Πάγκαλο και Τζεμ υπέγραφαν «τη μείωση της έντασης στο Αιγαίο και την απομάκρυνση του κινδύνου σύρραξης ανάμεσα στις δύο χώρες», υπό το βλέμμα της Μαντλίν Ολμπράιτ.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

drk

drk
Στον Νομό Θεσσαλονίκης, στο Δερβένι ο δρόμος θα κλείσει σήμερα 1η Φεβρουαρίου από τις 12:00 έως τις 18:00 μ.μ. Καλό είναι να προγραμματίσετε τις μετακινήσεις σας με γνώση αυτού του δεδομένου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

p5

p5
Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Βρασίδας Βρασνών στο Ζαγκλιβέρι από τον τοπικό Απόλλων, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό από την κάκιστη διαιτησία που συνάντησε η ομάδα μας.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

trp

trp
Ο Εθνικός Σοχού έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα πέτυχε την πρώτη του νίκη της νέας χρονιάς θριαμβεύοντας σε ένα ''ματς από τα παλιά'' με 0-3 μέσα στην γειτονική Αρέθουσα επί του τοπικού ΑΣ Αρέθουσας!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

spr

spr
Τραγικά αστείο, το έργο του Σέρτζι Μπελμπέλ, ανήκει στη σύγχρονη δραματουργία, που συμβαδίζει με τα μηνύματα της εποχής πάνω στο αρχέτυπο του θεάτρου. Τις ανθρώπινες σχέσεις.

Κατηγορία Πολιτισμός
Σελίδα 1 από 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ