Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016 - Strymonikos Today

tlsk

tlsk
Η Κίνα θα εκτοπίσει σχεδόν 10.000 ανθρώπους για να κάνει χώρο για το μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου, μια γιγάντια συσκευή που κατασκευάστηκε με τη φιλοδοξία να εντοπισθεί κάποια ευφυής εξωγήινη ζωή, ανακοίνωσαν σήμερα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

knk

knk
Θα συνεχιστεί ως έχει η λειτουργία του Κτηνιατρικού Κέντρου Λαγκαδικίων, σύμφωνα με επίσημη διαβεβαίωση που δόθηκε χθες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

xtr

xtr
Τραγικό περιστατικό συνέβη στο Πέραμα, όπου 47χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από χύτρα ταχύτητας που έσκασε, πιθανόν από την πίεση.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016 00:00

Απειλή η υπεραλίευση για τη Μεσόγειο

ypl

ypl
Το 96% των ιχθυαποθεμάτων της Μεσογείου στα ευρωπαϊκά νερά υφίσταται υπερεκμετάλλευση και οι μεσογειακές περιβαλλοντικές οργανώσεις, με κοινή δήλωση, καλούν τον αρμόδιο επίτροπο Καρμένου Βέλα και τους εκπροσώπους των μεσογειακών χωρών της Ε.Ε., στο πλαίσιο της συνάντησης στην Κατάνια, να λάβουν έκτακτα μέτρα για να αναστραφεί η τρέχουσα ανησυχητική κατάσταση.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

mslt

mslt
Αφαίρεσε την κόρα από το ψωμί, κόψε φέτες πάχους 4 εκατοστών και σιγουρέψου ότι έχεις μαζί με τα μύδια Ολυμπιάδας και τα παρακάτω:

Κατηγορία Φαγητό

snm

snm
Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δημοσιοποίησε τις ημερομηνίες που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι συντάξεις του Μαρτίου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ang

ang
Η επέλαση της τεχνολογίας  εκτιμάται ότι θα  στείλει στα σπίτια τους ακόμη και το 50% των εργαζομένων έως το 2045 καθώς, η ρομποτική και η τεχνητή νοημοσύνη, αναπτύσσονται ιλιγγιωδώς .

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

msf

msf
Ίσως ζούμε έναν από τους πιο θερμούς χειμώνες που περάσαμε ποτέ. Στους 17 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος στην περιοχή μας!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ