Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2016 - Strymonikos Today

ns

ns
Πρόγραμμα οκτώ (8) επαγγελματικών συναντήσεων με εκπροσώπους ιταλικών τουριστικών γραφείων πραγματοποιήθηκε στις 15 & 16.2.16 στη Ρώμη από στελέχη και συνεργάτες του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, οι οποίοι παρουσίασαν στην ιταλική τουριστική αγορά προγράμματα θαλάσσιου τουρισμού, ειδικά διαμορφωμένα για τους εν δυνάμει Ιταλούς επισκέπτες της προαθωνικής χερσονήσου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

yprg

yprg
Ερευνητές στη Βρετανία και στο Βέλγιο, με τη συμμετοχή ενός Έλληνα φοιτητή-ερευνητή αστροφυσικής, κατάφεραν να κάνουν την πρώτη επιτυχή ανάλυση και ανίχνευση αερίων στην ατμόσφαιρα μιας υπερ-Γης, ενός κοντινού εξωπλανήτη παρόμοιου αλλά οκτώ φορές μεγαλύτερου σε μάζα από τη Γη.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

grd

grd
Η κατηγορία της εστίασης συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσων θέλουν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

rv1

rv1
Το Δ.Σ. του Βρασίδα Βρασνών, μετά από ομόφωνη απόφαση του, ανακοινώνει ότι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας περνάει στα χέρια του Βαγγέλη Μητσόπουλου.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

blk

blk
Έως το τέλος Φεβρουαρίου έχουν περιθώριο εκατοντάδες χιλιάδες οδηγοί ανασφάλιστων οχημάτων να τα ασφαλίσουν, προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με τα πρόστιμα-φωτιά και τις ποινικές κυρώσεις, που προβλέπονται από την νομοθεσία.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ours

ours

Η Ουρολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας υλοποιώντας στην πράξη τη δια βίου εκπαίδευση και τη διάχυση της γνώσης, πραγματοποιεί την «7η Επιστημονική Διημερίδα Ουρολογίας – Μάθημα 1ου τριμήνου 2016 :

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

vmap

vmap
Καλοκαίρι θα θυμίζουν οι επόμενες μέρες, με ζέστη το μεσημέρι και βαριά ατμόσφαιρα με συννεφιά από τη σκόνη. Στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα της θα έχουμε συννεφιά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ